Det skete for mig…

Graviditet uden for livmoderen
og knude helbredt

Søndag den 2. september 2007 havde jeg den fornøjelse at være til møde i Pinsekirken i Århus. Jeg kom for at få bedt, fordi jeg tidligere har haft et svangerskab uden for livmoderen, ved æggelederen. Nogle dage forinden havde jeg opdaget en knude ved min venstre kæbe.
På mødet nævnte Hans nogle symptomer, som folk var mødt op med. Også mit. Dette overraskede mig og gav mig tro på, at noget så konkret kunne helbredes.
Jeg gik til forbøn hos Inge, som bad for begge anliggender. Da jeg var på vej hjem, mærkede jeg efter. Knuden var forsvundet. Jeg takkede Jesus og Gud, som har hjulpet mig.
Tak til Inge og Hans Berntsen for jeres utrættelige arbejde i tjenesten for Gud.
Med venlig hilsen Anni Lindemann, Århus.

Rund ryg helbredt

Jeg har haft en forkert holdning. Når jeg kom til sundhedsplejersken, sagde hun altid, at jeg skulle rette ryggen op, fordi jeg sank sammen i skulderen, så det så ud, som ryggen rundede. Den forkerte holdning gav mig også af og til smerter i ryggen.
Inge Berntsen bad for mig i København den 2. februar – herefter har det været let for mig at rette ryggen op, og smerterne er helt væk!
Kærlig hilsen fra Miriam Sloth, Hellerup.

Flere rygge blev helbredt

Jeg har haft rygproblemer gennem en del år, da min ryg var skæv. Efter sidste graviditet fik jeg også iskiassmerter. Fødselen gik meget stærk. Efter fødslen havde jeg stærke smerter i ryggen.
Jeg har aldrig kunnet holde ud at ligge i sengen, og hver morgen når jeg stod op, så gjorde det ondt i ryggen i flere timer. Smerterne forsvandt først i løbet af dagen.
Inge og Hans Berntsen holdt et møde i Kildan i april 2007. Da det blev sagt, at man kunne gå frem og blive bedt for, tænkte jeg på at få bedt for min lænd og ryg.
Da Hans tog fat i mine ben, kunne jeg se, at der var forskel på længden af benene – Jeg mærkede tydeligt, at benet trak sig ud; i det samme kom der en varme i lænden, og smerterne i ryggen og lænden forsvandt!
I dag klarer jeg tungt fysisk arbejde, og det går fint.
De kærligste hilsener fra
Thurid Bærentsen, Hoyvik, Færøerne.

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk