Det skete for mig…

Helbredt efter 3 blodpropper

For 43 år siden var jeg ude for en trafikulykke, hvor en jeep kørte ind i siden af min bil. Jeg fik et kompliceret åbent benbrud.
Senere fik jeg 3 blodpropper i benet, og veneklapperne i benet kom ud af funktion. Der blev et meget dårligt tilbageløb i benet, hvilket medførte, at jeg altid havde mange smerter i benet og helst måtte sidde med benet op eller bevæge benet for at holde smerterne ud.

Den 10. november 2007 kom jeg til et møde i Tønder, hvor Hans Berntsen bad for mig.
Inden bønnen kunne man løfte hånden, hvis der var nogen, som ønskede en bøn specielt for dem. Da jeg løftede hånden, mærkede jeg meget tydeligt, at der kom varme i benet. Da jeg kom hjem, mærkede jeg igen denne varme, som kom i benet. Næste morgen mærkede jeg kulde i benet – derefter har benet fungeret fint, de stærke smerter og generne i benet er væk, og jeg har haft det godt siden.

Jeg er formand for menighedsrådet i Sct. Nicolaj Kirke. Vores præst, som også beder for syge, spurgte, om jeg ville fortælle om helbredelsen ved en anledning i kirken – og det gør jeg gerne, ved forskellige anledninger, til mennesker jeg møder. Bl.a. ved Sct. Georgs Gilderne, hvor jeg er medlem og skulle indlede med en kort beretning – hvor jeg kunne fortælle om Guds fantastiske hjælp og helbredelse, som jeg er så taknemmelig og glad for at vidne om.
De kærligste hilsener og tak fra
Erik Sennels, Aabenraa

Helbredt for hjerteproblemer

For mange år siden var jeg til et af Hans Berntsens møder. Jeg havde et problem med en nerve, der satte sig fast i mit hjerte, så jeg ikke kunne trække vejret. Jeg har aldrig nogensinde haft de store problemer siden.
De kærligste hilsener og tak for hjælp fra
Camilla Pettersson
Helsingør

Se Hans og Inge Bernsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk