Face Israel

Med konceptet ”Face Israel” slår Ordet og Israel næste år tre tilbud til unge sammen til ét.Syv ugers ophold i det solbeskinnede Israel lyder måske som et citat fra et feriekatalog.Der er dog tale om et nyt koncept fra Ordet og Israel. Et tilbud, der fra næste år giver unge mulighed for et intensivt ophold i Bibelens land.
Opholdet er fordelt med en uge i Sinai og Jordan, tre uger i Tiberias og tre uger i Jerusalem.
Som antydet skal man ikke regne med en charterferie.
Lidt kryptisk betegner Ordet og Israels landssekretær, Torben Mathiesen, konceptet som ”en helt ny måde at møde Israel på”.
– Det er en kombination af rejse, bibelundervisning og praktisk tjeneste, forklarer landssekretæren, der oplyser, at konceptet er en sammensmeltning af Ordet og Israels hidtidige tilbud.

Rejser, volontørophold og discipelskab

– Selvfølgelig bliver der også tid til at være turister, forsikrer Torben Mathiesen fra Ordet og Israel.
– Men ikke flere dage i træk.

Mens unge de senere år har kunnet tage på ungdomsrejser, volontør- og discipelskabsophold, kan man fra næste år få alle tre ting på én gang.
Foruden en vandring i israelitternes fodspor gennem Jordan og Sinai bliver der fremover mulighed for at grave dybt i de bibelske tekster på discipelskabsskolen i Tiberias og deltage i praktisk hjælpearbejde fra Ordet og Israels hus i Jerusalem.
Hjælpearbejdet vil blandt andet foregå fra Ordet og Israels suppekøkken i Jerusalem.

Gentages hvis det bliver en succes

Første ekspedition med Face Israel finder sted i april og maj, hvorefter konceptet evalueres.
– Hvis det bliver en succes, gentager vi det selvfølgelig, erklærer Torben Mathiesen og tilføjer, at der kun er plads til 12 deltagere på den første rejse.
Torben Mathiesen forsikrer, at de hidtidige ungdomstilbud fra Ordet og Israel stadig kan benyttes separat, bare ikke i den periode, der afsat til Face Israel.