Velkommen til 250 nye læsere!

Over 250 nye læsere modtager denne uge Udfordringen for første gang. De fleste har tilmeldt sig på prøve via et kupontilbud. Velkommen til jer!Udfordringen er en avis for mennesker, der tror, at der er mere mellem himmel og jord. De fleste af vores læsere har formentlig selv oplevet det i deres liv. For dem er der ikke noget mystisk i at bede til Gud og tro på, at han faktisk er der, for de har oplevet, at han hørte deres bønner. Eller de har oplevet Guds nærhed og omsorg i særlige situationer – ja, mange oplever det dagligt.

For mennesker, der ikke tror ret meget på alt det med Gud, er det ofte en stor overraskelse, hvor spændende og levende det åndelige, kristne liv er – også i Danmark.
Udfordringen fortæller ikke bare om én kirke, men om levende kristen tro i både frikirker og folkekirken. Avisen er helt uafhængig og udgives af en selvejende institution, hvis formål det er at udbrede kendskabet til kristen tro.
Det forsøger vi at gøre ved at fortælle om mennesker, der selv har erfaret den åndelige virkelighed, og troende, der praktiserer deres kristne tro.
For os er troen nemlig ikke teori, men en måde at leve på. Et uendeligt liv som begynder her med, at vi følger Jesus – og bliver fornyet – og som fortsætter i en vidunderlig evighed sammen med Gud.

Af redaktør Henri Nissen