Apokalyptisk tv om endetiden

God tv sætter fokus på ”den mest spændende æra i verdenshistorien”.God tv’s serie om endetiden, ”Apocalypse og End-Times”, byder fredag den 6. marts på et visit af Paul McGuire, der er professor på Kings College & Seminarium.

Værter på God tv’s serie om endetiden er Rory og Wendy Alec. Fredag den 6. marts får de selskab af Paul McGuire (indsat foto).

Paul McGuire, der som professor i Los Angeles forelæser om Israel og Bibelens profetier, er desuden en efterspurgt nyhedskommentator.
Værter på programmet er Rory og Wendy Alec, der siden december via features og interviews med internationalt anerkendte eksperter har gået i dybden med emner som Jesu andet komme, antikrist, hemmelige broderskaber, illuminati og den aktuelle økonomiske nedsmeltning.
– Vi lever helt sikkert i den mest spændende æra i verdenshistorien, hvor vi afventer vor Herre Jesu komme, siger Wendy Alec, der er God tv’s direktør.
– Selv om ingen ved, hvornår dette vil ske, har Gud lagt en stor alvor i vore hjerter om de sidste tider, tilføjer tv-direktøren, der håber seriens vifte af eksperter vil kunne bibringe seerne større indsigt i de afgørende bibelske emner.
Foruden Paul McGuire omfatter gæstelisten i serien blandt andet forfattere som Grant Jeffery, Gary Kah og Dr. Larry Bates, der alle har skrevet bøger om endetiden.

”Apocalypse and the End Times”. God tv. fredag den 6. marts kl. 12.00