Inviterer unge med til verdens største motorløb

Det kristne rejsebureau Felix arrangerer en tur til motorløbet Le Mans.Den 13.-14. juni 2009 lægger den legendariske bane ved Le Mans igen asfalt til verdens mest berømte motorløb: 24 Heures du Mans. Men for første gang arrangerer det kristne rejsebureau Felix Rejser en rejse til det ekstreme løb, der gennem et helt døgn presser holdene og bilerne til det yderste!

Dansker kører med

Den berømte danske kører Tom Kristensen, der indtil videre har vundet Le Mans 8 gange, triller for første gang op til målstregen i sin helt nye Audi-racer.
Bussen med de danske deltagere kører fra Herning den 12. juni og samler folk op på vej ned gennem Jylland. Det er en helt ny bus, men ikke en sovebus, så nogle af de unge vil nok i stedet snakke det meste af natten. Bussen ankommer til racerbanen lørdag morgen omkring kl. 9.

Brændt gummi

MIKAEL ARENDT LAURSEN har været til Formel 1
og Le Mans i alt otte år i træk og har stort set altid selv
arrangeret disse ture. Desuden har han fulgt sporten gennem mange år og haft fornøjelsen af at møde Tom Kristensen flere gange. Mikael arbejder som konsulent i
Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og kan
kontaktes på lemans@elboparken5.dk.

Lørdag formiddag er der mulighed for at se nogle af de mange udstillinger og boder og fornemme den brændte gummi og stemningen op til løbet.
Det store løb starter lørdag kl. 15 og varer et døgn indtil søndag kl. 15. Så bliver der holdt en stor sejrsceremoni, hvor man kan håbe på, at der står en dansker på sejrsskamlen.
Umiddelbart efter ceremonien rejser man tilbage til Danmark, hvor man ankommer mandag eftermiddag.
Det kommer til at koste 2.495 kr. pr. person, hvilket dækker bustransport tur/retur, generel billet til løbet og tribuneplads samt rejseledelse under turen. Udover det skal man regne med penge til mad og drikkevarer.