Profeti om global katastrofe

Sidste efterår bragte Udfordringen på denne plads David Wilkersons 35 år gamle profeti, der blandt andet advarede om en global finanskrise. I sidste uge udsendte han en profeti om en global katastrofe.David Wilkerson
Amerikansk præst og forfatter til bl.a. bogen og filmen Korset og Springkniven

– Den Hellige Ånd byder mig at udsende en hastebesked, skriver David Wilkerson på sin blog og gør det klart, at det ikke er gode nyheder, han har på hjerte:
En rystende katastrofe er på vej. Så skræmmende, at alle vil skælve, selv de mest gudfrygtige iblandt os… Der vil være optøjer og brande i byer over hele verden… Hvad vi oplever nu, er ikke en recession, ikke engang en depression.

Vi er genstand for Guds harme. I Salme 11,3 står der:
”Når grundvoldene vakler, hvad gør da den retfærdige?”
Over sit syndfylde folk proklamerede profeten Jeremias:
”Gud former en ulykke mod jer og lægger planer mod jer. Vend jer derfor fra jeres onde vej, og gør jeres færd og jeres gerninger gode. Men de vil sige: Vi holder ikke op. Vi vil følge vores egne planer og handle efter vores onde hjerters forstokkethed.” (Jer. 18,11).

Hvad skal de retfærdige gøre? Hvad med Guds folk?
Opbyg et lager af langtidsholdbare fødevarer, toiletartikler og andre fornødenheder til 30 dages forbrug. I større byer vil dagligvarebutikker være tømt på en time ved tegnene på den forestående katastrofe.
Hvad angår vores åndelige reaktion… må vi ”flygte op i bjergene som en fugl,” eller som David siger, ”hos Herren søger jeg tilflugt.” (Sal. 11).

Jeg vil sige til min sjæl: Der er ingen grund til at flygte eller skjule sig. Dette er Guds retfærdige arbejde. Jeg vil vende blikket mod Herrens trone, hvorfra hans kærlige og omsorgsfulde øjne hviler på mig og hvert skridt jeg tillidsfuld tager. I tillid til at han vil omslutte sit folk trods oversvømmelser, brande, katastrofer og prøvelser af alle slags.
Bemærk: Jeg ved ikke, hvornår disse ting vil indtræffe, men jeg ved, det ikke er langt borte. Jeg har lettet min sjæl for dig. Gør med budskabet, hvad du finder ret.

Budskabet er forkortet af redaktionen. Læs det i fuld længde på: http://davidwilkersontoday.blogspot.com