Live-tv om det Gud gør

Frugten af Jesus-vækkelsen og den karismatiske fornyelse skildres på KKR/TV.
Københavns Kristne tv (KKR/TV) sender på søndag tre timer direkte med klip fra 70’ernes og 80’ernes kristne fornyelse frem til i dag.

Jørgen Christensen er vært på tre timers vækkelses-tv.

Med afsæt i de sidste 25 års vækkelseshistorie vil KKR tage nye skridt. Derfor bliver der under programmet indsamlet midler til nye investeringer.
Programmets vært, Jørgen Christensen, fortæller, at KKR søger om sendetilladelser i forbindelse med de landsdækkende digitalkanaler, der går i luften fra november 2009.
– For at være med der behøver KKR at få sit tekniske udstyr fornyet for cirka 2,5 mio. kroner oplyser han.
Søndag den 14. juni har KKR præmiere på direkte web-tv. Seere udenfor hovedstaden kan således følge udsendelsen på adressen: www.kkr-tv.dk.
Foruden klip fra arkiverne fra dengang de første kristne efterskoler så dagens lys, de første udgaver af Udfordringen blev lanceret og de første udsendelser på KKR/TV tonede frem på skærmen, vil programmet byde på sang og musik af blandt andre Ebbe Andersen og Karin og Benny Schultz.

Gæster i studiet

Men det bliver ikke kun tilbageblik. Der zoomes også ind på kirker, der voksede frem af vækkelserne, og på hvordan det, der skete i 70’erne, påvirker kirkelivet i dag.
Derfor vil der også være gæster i studiet. Blandt andre Stig Christensen, der er sognepræst i Sønderborg, Jarle Tangstad fra Købehavns Kristne Kulturcenter og Sten Thomsen fra Frikirken på havnen.
Ligesom man kan ringe ind for at donere penge til KKR’s digitale satsning, kan man også søge om forbøn. Med i studiet vil Hans Berntsen således betjene dem, der ringer ind.

25-års jubilæum

Hvis det lykkedes KKR at få digital sendetilladelse, er det stationens mål på sigt at sende kristent tv til hele Danmark.
Denne fremtidsvision vil blive luftet i programmet, der samtidig bliver en optakt til KKR’s 25-års jubilæum i oktober. En begivenhed, Jørgen Christensen forsikrer også vil blive fejret med en særlig jubilæumsudsendelse.

Tre timers direkte tv
Søndag den 14. juni
KKR/TV kl. 19.00-21.00