Udfordringens medarbejder overfaldet af landevejsrøvere

En medarbejder fra Udfordringens Medie Mission er blevet overfaldet af landevejsrøvere i Cameroun.

Udfordringens radiomedarbejder er tidligere muslim og vil helst ikke fotograferes forfra af hensyn til ekstreme muslimske grupper.

Udover penge tog røverne også hans mobiltelefon, hans kamera, hans USB-nøgle, båndoptager og kassetter, men han slap med livet i behold.
Det er ikke værdierne, der er de vigtigste, fortæller den fattige afrikaner. Men blandt de bånd, røverne stjal, var optagelser med tidligere muslimer, som fortalte om deres nye kristne tro. Optagelserne var ikke beregnet til offentliggørelse, og medarbejderen er nu bekymret for, at båndene falder i de forkerte hænder. Sker det, så det kan skade de kristne, som ofte er nødt til at leve hemmeligt i de meget muslimske områder, hvor det kan koste livet at skifte religion.
Han beder om danske venners forbøn, og at båndene tværtimod må overbevise røverne og få dem til at omvende sig. Medarbejderen kommer til marts til Danmark og fortæller i en række menigheder om det kristne radioarbejde. Han er selv tidligere muslim.
Henri.

Sådan kan du støtte Mediemissionen

Du kan støtte radioarbejdet med gavefradrag på selvangivelsen. – Husk at skrive: ’5984 Radio-mission i Afrika’ på giro (+01) 613-9450 – eller via netbank – konto nr. 9570 0006 139450.