Marianne vil coache dig

Til at leve det liv, du er skabt tilMarianne har i sine 34 år måttet arbejde på at leve det liv, hun er skabt til. Hun har prøvet at være diakon, hospitalsklovn, højskolelærer, volontør i Israel, konsulent i KFUM & KFUK, foredragsholder, kunderådgiver og sjælesørger i Århus Valgmenighed.
– Jeg keder mig hurtigt, indrømmer Marianne, som nu er aktiv i Københavns Valgmenighed.
– I mange år troede jeg virkelig, at der var nogen, som skulle komme og opdage mig. Så blev jeg bevidst om, at jeg først skulle opdage mig selv…

Essensen af mange kurser

– Jeg har været på utallige kurser for at få greb om livet og min mission med det, og hvordan jeg kommer derhen, fortæller Marianne og viser listen med selvudviklings-kurser (Computerzen, Ryk og bliv rig, Sofiacircle, Love Works, udlev din passion, Læringsstille, sjælesorgsforløb i KRIS, Brug hinandens forskellighed, Livshistorier – identitet, konflikt, seksusalitet og Gudsbillede, Koncentration og meditation, Teatersport, Sorgens mange ansigter…)
Blandt de vigtigere kurser er en coach-uddannelse hos Pernille Melsted og Sofia Manning.
– Essensen fra de kurser, jeg har været på, og mine egne livserfaringer har jeg kogt ned til et online-kursus, så andre kan få de teknikker, metoder og strategier, som har forandret min hverdag.
Marianne Leer har skræddersyet et 5-ugers kursus specielt til Udfordringens læsere til læserpris. Og som det fremgår på siden, kan tre læsere også vinde et gratis kursus.
Lev det liv, du er skabt til, kalder Marianne kurset, som også henter inspiration fra de kristne Teleios kurser.

Ikke lammes, men motiveres af frygten

Noget af det vigtigste, somMarianne selv har haft gavn af, er at bruge frygten som motivation.
– Frygten kan tit hæmme én og blive en stopklods. Men lader man frygten diktere ens beslutninger, kommer man ikke til at leve det liv, man er skabt til. Sig fx, at du er forelsket i en person, men du er bange for at fortælle vedkommende det af frygt for, hvad personen vil svare.
På den måde kommer du ingen vegne, men lader frygten holde dig fast, og i sidste ende kommer du til at stå bitter tilbage med spørgsmålet: ”Hvad nu hvis?” Så i stedet for at lade frygten begrænse, skal den vendes om til et billede på, hvad dine mål er, og hvordan du kan opnå dem.

Ikke god nok…?

– Et spørgsmål, der tit rumsterer i folks hoved, er: ”Er jeg god nok?” Vi har ofte tendens til at stræbe efter andre menneskers anerkendelse.
Denne negative tanke fyldte også meget i Mariannes liv. Vejen ud af dette negative mønster fandt hun gennem refleksioner og sin kristne tro.

Elsket af Gud

– Vi er alle kaldet til det dobbelte kærlighedsbud: at elske Herren af hele vores hjerte og vores næste som os selv.
Vi er alle Guds børn, unikke og med et vigtigt bidrag til verden – som i et puslespil, hvor alle brikker har deres rigtige plads.
Denne plads kan dog være svær at finde, hvis troen på egne evner ikke er der. Men ved at vide at Gud har et mål med dig, kan du stoppe med at hige efter andre menneskers anerkendelse og blive fri til at finde ud af, hvad du kan bidrage med til verden, forklarer Marianne Leer.
I sin søgen fandt hun både troen på egne evner og sit mål med livet.
Fordi dette ændrede hendes liv i så markant en grad, ønskede hun også at hjælpe andre med at nå deres mål.
I sit nystartede job som coach hjælper Marianne Leer mennesker, som ønsker at få det maximale ud af livet, med at tro på deres drømme og potentiale.
– Hvis du ikke føler tilfredsstillelse ved det, du laver, har du nok ikke fundet din rigtige plads i puslespillet endnu, udfordrer hun.

Lev det liv du er skabt til

Et 5 ugers online-lyn-kursusforløb, skabt til at udfordre, inspirere, provokere og støtte dig i at leve et liv uden selvskabt frygt – et liv med plads til at være den, du er, powerfuld og passioneret.

Systemet består af fem praktiske moduler, der er lige til at gå til og handle på.
Hvert modul består af lyd i MP3-format i form af et interview. Modulet bakkes op af teleklasser med Marianne Leer, hvor du kan stille spørgsmål til processen og få inspirations-interviews med folk, der er i gang med at leve det liv, de er skabt til, samt gennemarbejdet materiale, som guider dig dag for dag, for at støtte og udfordre dig.
Du får medlemskab af et webbaseret forum med Facebook-lignende funktioner, hvor du kan diskutere, reflektere, netværke og finde støtte blandt de mange andre deltagere fra hele landet.
Modulerne varer en 1 uge. Du vil hver dag få en øvelse eller refleksion, som kan bringe dig tættere på dit mål: Alt leve det liv, du er skabt til. Jo mere du lægger i arbejdet des større udbytte.

Modulernes indhold:

Modul 1: Skabelses DNA
Tag på skattejagt og find dine DNA-tråde.
Find dit hjertes vilje.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Modul 2: Find din power!
Find ud af, hvad der giver dig power.
Find ud af, hvad du vil have mere og mindre af i dit liv.

Modul 3: Din motivation
Få den vigtigste teknik til at bryde handlingslammelsen og sikre, at du får ting til at ske – hver gang!
Modtag min hemmelige strategi til at identificere og overkomme din skjulte frygt for at handle.

Modul 4: Sæt hjulet i gang
Få en skræddersyet plan for, hvordan du vender dine personlige undskyldninger, forhindringer og sabotører til muligheder.
Få lavet systemer, der passer til din hverdag.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Modul 5: Lev det liv, du er skabt til!
Få en gennemarbejdet personlig successtrategi, der trin for trin viser dig vejen til din endelige destination.
Du vil få en metode, så du bevarer momentum – dvs. den udvikling, der er sat i gang.
Udarbejd dit eget redningsteam af eksperter, mentorer, hjælpere og heppekor.

Rabat til Udfordringens læsere:
Normal pris 1.495 kr. – hvis du holder Udfordringen kan du få det til kr. 995! Kursusstart er d. 23. november.
Vil du vide mere – kontakt: marianneleer@gmail.com