Bogtema
Forlaget Alstrup ind i Kulturcentret

Pr. 1. december flyttede forlaget Alstrup til København fra sin hidtidige adresse uden for Århus.

Inger og Asbjørn Kristiansen har opkaldt deres forlag efter Ingers familienavn Alstrup. De specialiserer sig i karismatiske bøger.

Forlaget ejes af Inger og Asbjørn Kristiansen. De har nu lejet sig ind i Københavns Kristne Kultur Center på Drejervej 15, Nørrebro, hvor de har kontor på 3. sal og lager i kælderen.
– Vi er blevet placeret mellem Børnekirken og Pinsekirkernes ungdomsarbejde, så det er meget forfriskende, siger Asbjørn.
– Det er i hvert fald en stor forskel til vort tidligere kontor, hvor vi kun var os selv. Det er dejligt at være i et fællesskab med så mange andre kristne organisationer.
Forlaget Alstrup har også overtaget bogsalget i Københavns Kristne Kultur Center. Også her har de mødt stor imødekommenhed, idet frivillige har bistået med at passe butikken i forbindelse med møder og gudstjenester.
Udover kulturcentret har Alstrups forlag også bogsalg i Aalborg Menigheds Center og pinsekirkerne i Randers og Århus.
Det helt store salg har de på pinsebevægelsens årlige sommerstævne i Mariager.

Arrangerer møder

Inger og Asbjørn Kristiansen driver også Kristent Kursus- og Konferncecenter, der ikke er en bygning, men som bl.a. har arrangeret møderne med Benny Hinn. Til februar har de inviteret den svenske forkynder Carl Gustaf Severin til en missionskonference i Odense, og i september kommer profeten Sharon Stone til KKKC.
Henri.