Fra sygdom Til sundhed

Du er velkommen til at skrive til mig og stille mig spørgsmål. Der vil blive bedt for alle brevemner. Ønskes en salvedug tilsendt, medsend da venligst adresseret og frankeret svarkuvert (normalkuvert 5.50 kr.). Salvedug kan ikke rekvireres over internettet.
Orla Lindskov Christensen
Anne Maries Vej 16
9000 Aalborg

Spørgsmål 1:

Problem med at gå langt

Kære Orla Lindskov
Jeg har været så heldig at få nogle prøvenumre af Udfordringen og har læst din Brevkasse. Her er der et ægtepar, hvor du har bedt for manden, som led af gigt. Jeg vil høre, om du vil bede for mig, for jeg har slidgigt i venstre hofte?
Jeg har et problem med at gå langt. Samtidig vil jeg gerne have tilsendt en salvedug. Jeg har en veninde, som jeg har stort udbytte af. Hun har stor viden og giver gode råd. Hun er selv blevet hjulpet ud af sin psykiske sygdom ved hjælp af bøn bl.a. fra dig.
Jeg har altid troet på Gud, og jeg takker ham hver morgen for livet og for endnu en dag.
Med venlig hilsen
I.S. Brøndby

Svar 1:

Vores bønner bliver hørt

Kære I.S.
Det glæder mig meget at høre, at du har fået nogle prøvenumre af Udfordringen og derved fået kendskab til min Brevkasse.
Netop den mand, du nævner, har jeg aldrig mødt ansigt til ansigt, tror jeg. Men han er fra Bornholm, og jeg sendte ham en salvedug, og jeg bad Jesus om at følge med salvedugen og give ham helbredelse. Det skete. Vores bønner bliver hørt.
Nu har jeg også sendt dig en salvedug, og jeg har bedt Jesus om at besøge dig som den store læge og som frelseren.
Det glæder mig at høre, at du altid har troet på Gud. Det glæder mig også, at du takker Gud hver morgen for livet og for endnu en dag. Ved at takke Gud for livet tjener du livet, både dit eget liv og andres. Det tror jeg fuldt og fast. Liver er nemlig ikke nogen selvfølge, og det er en ny dag heller ikke. Jeg glæder mig over din ydmyghed over for Gud og over for livet.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Spørgsmål 2:

Har ondt i hele kroppen

Kære Orla!
Jeg vil bede dig om at gå i forbøn for mig. Jeg har ondt i muskler, lænd, ryg, nakke, ja stort set ondt i hele kroppen efter jeg blev fejlbehandlet for 5 år siden hos en kiropraktor. Det, der skete, var, at mine hofter blev forvredet.
Jeg har det også skidt psykisk, er trist og hele tiden bange for, at der skal ske mine børn noget. Jeg beder dig om at sende en salvedug til mig.
Jeg går også til kontrol for polypper i tyktarmen. Vil du også bede for, at jeg må blive fri for dem. Tak.
Gud velsigne dig og tak for alt det, du gør i Jesu navn.
I taknemmelighed fra
En som tror på forbøn

Svar 2:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vi mennesker er ikke fejlfri

Kære du, som tror på forbøn
Jeg har bedt for dig og sendt dig en salvedug. Det gør mig selvfølgelig ondt at høre, hvordan du er blevet fejlbehandlet hos en kiropraktor og om hvilke konsekvenser, det har fået for dig.
Men det er jo, som jeg tidligere har nævnt, et af kendetegnene ved os mennesker, at vi ikke er fejlfri, at vi kan begå fejl. Som regel sker det heldigvis ikke med vores gode vilje.
Jeg er sikker på, at din kiropraktors behandling skete 100% ud fra den bedste vilje om at hjælpe dig. Men det gik desværre ikke efter hensigten.
Min trøst i en sådan situation er, at Gud kan alt. Han kan også genoprette de skader, vi mennesker ind imellem påfører hinanden.
Se også, om du har mulighed for at komme til et møde, hvor man beder for syge under håndspålæggelse.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Spørgsmål 3:

Markant, positiv forandring

Kære Orla
Jeg sender hermed min mands salvedug retur til fornyet forbøn.
Der skete en markant, positiv forandring både på min mands psyke og på hans fysiske tilstand, efter at jeg havde lagt salvedugen under hans lagen. Der er nu gået cirka et halvt år siden da. Men nu ser det ud til, at min mands fysiske gener er vendt tilbage igen. Ikke så voldsomt som før. Men de fylder meget i hans liv for tiden. De påvirker ham så også psykisk på en negativ måde.
Jeg takker Gud for hans kraft og hans virke i min mands liv, og jeg beder om, at han må helbrede min mand helt.
Jeg beder dig om fornyet forbøn over min mands liv, og jeg ønsker meget gerne salvedugen retur igen.
Gud velsigne dig!
En hustru


Artiklen fortsætter efter annoncen:Svar 3:

Det gode som Gud starter vil han også fuldføre

Kære hustru
Jeg har salvet salvedugen, bedt over den og sendt den retur til jer, som du ønskede.
Nogle gange oplever vi, at der kan ske tilbagefald, hvor sygdom og svaghed forsøger på og i nogle tilfælde lykkes i at vende tilbage. Det kan have mange årsager. Men det, man i sådanne tilfælde skal gøre, er det, som du også gør, nemlig at bede om forbøn igen. I jeres tilfælde sker det så gennem salvedugen. Mange fysisk syge har oplevet det, som din mand også oplever nu, nemlig at fysisk svaghed og lidelse påvirker psyken negativt. Det kan også virke den anden vej rundt, nemlig at psykisk smerte og lidelse påvirker legemet negativt. Det glæder mig meget at høre, at du takker Gud for hans kraft. Det er nemlig en god måde, hvorpå du i tro fastholder Guds kraft ind over jeres liv.
Jeg har tro for, at det gode værk, Gud har startet i din mands liv, det vil han også fuldføre. Men vær tålmodig, for nogle gange ser vi, at Guds helbredelsesværk er strakt ud over tid.
Orla Lindskov

Min oplevelse:

Knæet blev rask

Kære Orla Lindskov!
Jeg vil bede for dig om nye, gode kræfter og fortsat glæde og kærlighed i den tjeneste, Gud har kaldet dig til!
Personligt vil jeg bede om tilgivelse for en tak, som jeg aldrig fik sendt, – fordi mit knæ er blevet rask, efter at jeg over en længere periode brugte den salvedug, som du sendte mig. Gud har jeg takket, – men du fik det aldrig at vide. Og hvor vigtigt er det dog ikke, at vi får de gode tilbagemeldinger.
”Jeg satte alt mit håb til Herren, og han bøjede sig ned til mig og hørte mit råb om hjælp.”
Salme 40,2.
Gud velsigne dig og hele dit hus!
De bedste hilsener og al Guds fred fra:
En kvinde fra Sjælland


Artiklen fortsætter efter annoncen:Svar:

Husk at takke Gud

Kære kvinde fra Sjælland
Jeg vil her meget gerne sige dig tak for din forbøn. Jeg vil også gerne sige dig tak for den opmuntring, som din gode tilbagemelding har givet mig. Det vigtigste for mig er dog, at du huskede at takke Gud. Det er jo ham, der først og fremmest skal have æren.
Med de bedste hilsener fra
Orla Lindskov