Kirke smøgede ærmerne op

Lindehøj kirke tilbød Herlevs borgere praktisk hjælp.Bibelkreds i Herlev ville gøre noget udadtil og besluttede at tilbyde byens borgere praktisk hjælp.

Eric og Ditte er i gang med at slibe havemøbler ned, så de kan blive malet.

– Det kom egentlig af, at vi i bibelkredsen læste en bog om livsmønstre. Da vi snakkede om trekanten med de tre relationer ind, op og ud (henholdsvis kristent fællesskab, Gud og mission, red.), blev vi udfordret til at gøre noget udadtil, forklarer Johnny Oslo Tidemann, som er børne- og ungdomsmedarbejder i Lindehøj kirke.
Efter flere annoncer og en artikel i den lokale avis havde 17 personer bedt de 22 frivillige fra kirken om hjælp.
Den fik de den 12. juni, hvor der blev arbejdet i haven, ryddet op, malet stakit og havemøbler og støvsuget bøger.
– Der var en enkelt enlig mor med et par børn, som ikke kunne overskue at få smidt et par ting ud. Ellers var flertallet ældre, som af den ene eller anden grund ikke kunne overskue det. Så det var meget meningsfyldt at komme ud. Det var de ord, der blev brugt igen og igen, når vi snakkede om dagens oplevelser, fortæller Johnny Oslo Tidemann.
Bibelkredsen vil arrangere et lignende arrangement næste år.