Skab et personligt minde sammen

Ny spændende kreativitetsbog for børnebørn og bedsteforældre.Med denne bog imellem sig vil bedsteforældre og børnebørn fra ca. 6 år have en enestående mulighed for at tilbringe en rigtig hyggelig tid sammen.Bogen ”Mig og bedste” er en slags scrapbog, som udfyldes i fællesskab barn og bedste imellem. Dermed bliver bogen et varigt minde om barnets og bedstes historie.
Man kan bruge en weekend eller en ferie på at udfylde bogen. En rigtig fin aktivitet, fx her op til ferien, hvor mange bedsteforældre tilbringer tid med deres børnebørn.
En anden mulighed er at udfylde bogen lidt ad gangen over en længere periode. Den vil fungere lige så fint ved at tage et kapital ad gangen over længere tid.
Bogen lægger op til en række aktiviteter – fx fortælle hinanden historier og hemmeligheder, tage på udflugt og klippe og klistre – som børn (fra ca. 6 år) og bedsteforældre kan foretage sig sammen. Bogen er i sort/hvid, så den kan farvelægges.
De 12 kapitler fører kort sagt barnebarn og bedsteforælder igennem barndommens land. Her er sider om drømme, om skolegang, om fritiden, om kærlighed og meget mere. Og hver side indbyder til, at de to generationer kan mødes og sammen blive klogere på hinanden.

Samtidig med, at man skaber et evigt og personligt minde, lærer bedsteforældre og børnebøn hinanden bedre at kende undervejs. Det vil uden tvivl blive værdsat af alle generationer på denne måde at få nedfældet vigtige uddrag af familiens historie.
Lisbeth

Pernille Bang & Bolette B. J. Elvstrøm
Mig og bedste
32 sider • spiralryg
149 kr. • Unitas Forlag.