I begyndelsen var regnen

Den nye sæson er egentlig begyndt for længe siden for FC Udfordringen, men regn har ødelagt sæsonstarten, der har budt på lige så mange aflyste som spillede kampe.Sensommeren har vist sig fra sin våde side i Valby, og der skulle gå fire uger, før FCU’s bedste hold i serie 3 fik lov til at spille deres anden kamp. Det er lang tid at vente, specielt da sæsonen startede med et dumt og uheldigt nederlag.

De tre nye på FC Udfordringens serie 3 hold. To gange Benajmin (Larsen til venstre og Kostiw til højre) og træner John Anker Blom.

Men tirsdag var det så endelig blevet tid til kamp igen. Modstanderen var Politiet, der mødte op til kampen som ubesejret tophold. Kampen blev en rigtig herre-fight mellem de store og stærke betjente og de små og hurtige Udfordringen-spillere. Heldigvis passede ordsproget ’hellere lille og vågen…’ godt denne dag, og efter en kamp på højt niveau kunne de kristne trække sig 1-5 sejrrigt fra opgøret. En super kamp, der lover godt for resten af sæsonen.
De gode takter, som holdet har vist i de to første kampe, skylde ikke mindst to gange Benjamin, der er kommet til i sommerpausen.

Er lige flyttet til landets hovedstad

I Gørslev har FCU hentet den definsive klippe Benjamin Larsen. Trods sine kun 21 år var Benjamin allerede anfører i sin tidligere klub og havde sin egen fanklub. Benjamin er lige flyttet til landets hovedstad, men inden da var han en fast del af missionsforbundet i Osted, som han har kommet i hele sit liv. Det var sidste års fighter og delt assistkonge Joachim-Skov Martinet, der lokkede Benjamin med til klubben. „Jeg faldt for stemningen i klubben, og at truppen har potientale til at rykke op i serie 2. Jeg elsker at give den gas på træningsbanen og til kamp og ofre alt for det hold og den klub, man spiller for – det er en speciel følelse – og selvfølgelig den store glæde, der medfølger ved et godt resultat.“
En anden Benjamin, der er trukket i den blå/røde trøje, hedder Kostiw til efternavn og er helt modsat sin navnebror. Benjamin Kostiw er offensiv, lynhurtig, god til at sætte en mand af og utrolig skudstærk. Benjamin eller ’Krusty’, som han hurtig er blevet døbt, spiller ikke kun fodbold, men er også trommeslager i Apostolsk kirke på Filippavej, hvor han er vokset op og stadig kommer. „Jeg synes, det er super fedt endelig at spille i en klub, hvor alle er velkomne, hvor der ingen jantelov er, og hvor der samtidig er et sindssygt godt fællesskab og mange dygtige fodboldspillere. Det er bare fedt at spille fodbold, for på en fodboldbane føler jeg mig enormt glad og kan lukke alle andre af hverdagens problemer ude.”

Ud over de to Benjaminer har klubben også ansat John Anker Blom som supplerende træner til 1. holdet, og han er en fantastisk støtte til holdet. Og støtte er der brug for. Selv om der har været naturlig afgang af spillere, der er blevet fædre, er flyttet eller er skadet, var der ikke mindre end 41 herrespillere i aktion i tirsdags til kamp og træning. Jo, det tegner så sandelig til at blive en god sæson for FC Udfordringen.

Sensommeren har vist sig fra sin våde side i Valby, og der skulle gå fire uger, før FCU’s bedste hold i serie 3 fik lov til at spille deres anden kamp.