Lovsange som ørkenregn

Hører du til dem, der nyder at sætte dig ned med en god lovsangs-cd hjemme i stuen, eller i bilen tværs gennem landet, skulle du unde dig selv at få fat i ”Desert Rain” med Paul Wilbur.
Desert Rain af og med Paul Wilbur er en levende gudstjeneste, lovsangskoncert live i Israel med 5.000 fremmødte fra hele verden, som er samlet i Ein Gedis ørken ved bredden af Det Døde Hav for at synge over nationen Israel og bede om helbredende regn, der vil bringe nyt liv til tørre hjerter og ørkenlande. Ifølge øjenvidner var det en fantastik nat med masser af tilbedelse og mange vidnesbyrd om guddommelig indgriben..

Paul Wilbur vil være kendt af mange som sanger og sangforfatter til lovsange med et klart messiansk budskab. Og ”Desert Rain”, der er en live-optagelse med næsten udelukkende nye sange, er netop en cd med messiansk lovsang. Hans sange er en blanding af engelsk og hebraisk, og det virker godt.

Cd’en indledes med en midt-østlig og jødiske intro, som inviterer dig ind i den første sang, ”Zealous over Zion”, og man bliver med det samme indhyllet i en lovsangsatmosfære. Den er som skræddersyet til lovsangsdans. Atmosfæren fra den første sang holder hele albummet igennem.

”Blessed is the Lord” er nok det bedste spor på albummet. Det langsomme tempo gør det let at følge med og synge med. Sangen i sig selv er meget enkel. Koret blander hebraisk og engelsk perfekt. Slutsangen “Salvation Belongs To Our God” har en meget stærk tekst og synges med stor indføling.

Mellem de 12 sange er der flere korte kristne statements – ss vidnesbyrd om du vil. De 12 sange er ”Zealous Over Zion”, ”Out Of Zion”, ”Mountains Of Israel”, “Hallelu Et Adonai”, “I Will Never Leave You” (med svigerdatteren Sharon Wilbur), “Why Should I Be Afraid”, “You Are”, “Blessed Is The Lord”, “Who Is Like Thee”, “The Diamond Turns”, “Behold The Lord” og “Salvation Belongs To Our God”.
Jeg kan varmt anbefale dette album.

Desert Rain
CD m/ Paul Wilbur
Kr. 149,95 • Naxos.dk