Ny leder for soldaterhjem i Afghanistan

Palle Mærsk er ansat som ny soldaterhjemsleder i Afghanistan. Gennem de seneste 8 år har den 42-årige tidligere landmand fra Billum været assisterende leder på KFUMs Soldaterhjem i Oksbøl.
Palle afløser Kirsten Jakobsen og Poul-Erik Brokop, der siden august har været ledere af KFUMs Soldaterhjem i Main Operation Base Price, hvor de fleste danske soldater i Afghanistan holder til.
– Jeg har selv været udsendt som soldat i Kroatien og Bosnien, så jeg ved, hvor meget det betyder for soldaterne at have et fristed. KFUMs Soldaterhjem skal være det fristed, hvor soldaterne kan slappe af og læsse af. Og jeg glæder mig til at koncentrere mig om soldaternes velvære, fortæller Palle Mærsk.
KFUMs Soldatermission driver 15 soldaterhjem i Danmark, et soldaterhjem i Kosovo og to i Afghanistan.