KLF tilfreds med kristent tv-indhold

Et tilbageblik DR og TV2’s programvalg i december viser et godt udbud af udsendelser med kristent indhold.

Lars Peter Melchiorsen er tilfreds med de regionale tv-stationers prioritering.

Det er især TV2’s regionale stationer, som udmærker sig på området. I løbet af december sendte de ikke færre end 54 programmer med kristent og kirkeligt indhold – 31 af dem på regionernes hovedkanaler og 23 på de digitale pluskanaler, der gik i luften i november sidste år.
Selv om der er tale om en del genbrug af stof i det samlede antal udsendelser, imponerer antallet alligevel landsformand Lars Peter Melchiorsen fra KLF, Kirke & Medier, der står bag en rundringning til TV2’s regioner:
– Det er dejligt at se, at regionerne prioriterede det kirkelige stof i julemåneden. Derved blev danskerne mindet om, at julen er en kristen højtid, og at kristendommen er en af grundstenene i den danske kultur, siger han. Sammenligner man de landsdækkende kanaler er det DR, som sender mest kirkeligt tv.

KLF, Kirke & Medier, har tidligere kritiseret de danske public service tv-stationer for ikke at sende nok programmer med kristent indhold i julen.
/lt