Frelsens hær bad: Orkanen tog ingen liv

Orkanen Yasi er en af de kraftigste orkaner, der er målt.

Den 2. februar blev Australien ramt af orkanen Yasi, som er er en af de kraftigste, der nogensinde har været målt. Tusinder af mennesker var flygtet ind i landet, da stormen med vindstød på over 80 meter i sekundet ramte kysten og ødelagde huse, gårde og op til 50% af Australiens sukkerhøst. Flere lokale giver udtryk for, at det er utroligt, at ikke et eneste menneskeliv gik tabt med så voldsom en orkan. Kaptajn i Frelsens Hær Australien, Meaghan Gallagher, kaldte sammen til bøn kort før orkanen ramte og er klar til at hjælpe dem, som lider på grund af materielle tab. Hun siger:
– I Frelsens Hær er vores håb og tillid til Gud, som siger, at vi skal bede til alle tider – både onde og gode. Vi vil fortsætte med at bede for tryghed, udholdenhed og sammenhold i disse ekstremt vanskelige tider for så mange mennesker.