Hillsong begynder kirke i NYC

Siden september har Hillsong NYC, som Hillsongs kirkeplantning i New York kalder sig, holdt sporadiske gudstjenester og arrangementer.

Carl Lentz er sammen med sin hustru og Joel Houston pastorer i den spritnye kirke.

Derigennem har de opbygget en frivilligstab på over 400, som hjælper med at få det store gudstjenestemaskinel til at køre. Det betyder at Hillsong NYC den 13. februar var klar til at påbegynde regelmæssige gudstjenester i storbyen. Før opstarten i efteråret var der mange skeptikere i forhold til endnu en kirke i New York, men især byens ungdom har valfartet til kirken. Pastor for kirken er Carl Lentz og hans hustru Laura. Og Hillsongsgrundlæggernes søn Joel Houson er hjælpepastor. Lentz fortæller:
– Selvfølgelig kan vi benytte os af forskellige teknikker og metoder til at fortælle budskabet om Jesus, men grundlæggende er det der tæller, at Jesus’ værk på Golgata bliver forkyndt og at menneskers liv bliver forvandlet af ham.