Bibelsk madlavning

En internetside med speciale i bibelsk mad frister blandt andet med Lam à la Kong David.Vil du gerne tilbage til begyndelsen og leve ud fra bibelske madprincipper? Så har biblicalcooking.com måske samlet den viden, du mangler.
Hjemmesiden er lavet af Daniel St. Pierre og hans hustru Elizabeth for at give redskaber og retningslinier til en sundere og mere bibelsk livsstil. Derfor sælger de blandt andet også bibelske kogebøger. En af dem er ”Biblical Feast”, som betyder en Bibelsk Festmåltid på dansk. Denne udmærker sig ved at have en udførlig oversigt over hver eneste råvare, som er omtalt i skriften. Forfatteren mener dog, at de har spist flere forskellige ting, end der er nævnt, da de menneskelige forfattere af Bibelen nok har været mere optaget af de teologiske tanker end af madlavningen.
Ud over at sælge kogebøger og argumentere for betydningen af at spise som på Bibelens tid frister hjemmesiden også med en særlig udvalgt ret. Nemlig: Kong Davids Lammelækkerier. Opskrift følger her:
(Tid ca 40 minutter)
Begynd med at skære så mange tomater, som du har brug for i kvarte. Læg dem på bagepapir sammen med et passende antal asparges. Dryp med olivenolie og krydderier for smagens skyld.
Bag grøntsagerne ved 225 grader i ovnen i ca. 8-12 minutter. Tag dem ud og hold dem varme.
Steg lammekoteletter eller -ribben under ovngrillen i 6-8 minutter – indtil det er sprødt og perfekt brunt. Sænk temperaturen til 200 grader og steg i yderligere 5-7 minutter. Hvis du bruger stegetermometer skal temperaturen være 75 grader i kødet. Garnér med frisk persille og citronsaft, velsign maden og velbekomme.
Eva