To kristne dræbt foran kirke i Pakistan

TRAGEDIE: Muslimske unge skyder og dræber to kristne samt sårer to andre foran en kirke i Hyderabad i Pakistan.En gruppe unge muslimer samlede foran kirken, hvor kristne var i gang med at fejre kirkens 30 års jubilæum. Gruppen af unge muslimer spillede høj musik og drillede forbipasserende kristne kvinder. Fire mænd fra kirken kom ud for at stoppe de unges drillerier og bede dem respektere kirken, og de to grupper begyndte at skændes. De unge muslimer forsvandt, men vendte tilbage med pistoler og skød mod de mænd, de havde skændtes med. 47-årige Younis Masih og 45-årige Jameel Masih blev dræbt på stedet, og de to andre kristne mænd blev hårdt såret og blev kørt på hospitalet i al hast. Younis Masih efterlader sig en kone og fire børn, og Jameel Masih var nygift. Politiet har endnu ikke anholdt nogle mistænkte, og familien til de dræbte beskylder dem for at sylte sagen med overlæg.
Det er langt fra første gang, at der sker sammenstød mellem muslimer og kristne i Pakistan. Flere kristne er allerede blevet dræbt i marts, og efter at Pakistans eneste kristne minister blev slået ihjel først på måneden, er spændingerne mellem de to grupper vokset yderligere.