Diana og Richard vandt rejsen

Ungt par fra Bylderup Bov gik over til betalingsservice – og vandt rejsen til Grønland.Diana havde lige taget sig en middagslur, da Udfordringen ringede og fortalte, at hun havde vundet en rejse til Grønland. Så hun skulle lige sunde sig lidt.

Diana og Richard Pedersen med deres to dejlige drenge.

Diana Petersen (31) er lærer og kommer fra Fredericia, hvor hun mødte Richard, der er maskinmester. Han er netop fyldt 32 år, og præmien kom næsten på hans fødselsdag.
Diana og Richard blev gift i 2006 og flyttede i 2007 ind i et hus, som de selv havde bygget i Bylderup Bov, der er Richards hjemkommune. De blev i øvrigt kåret for ”Årets Hus” i 2010 af den lokale borgerforening.
Til daglig laver Richard strøm – han arbejder nemlig på Enstedværket ved Åbenrå, som forsyner store dele af landsdelen med elektricitet.
Ægteparret har to drenge på 4 og 1 år, så det kan være tiltrængt med en middagslur engang imellem!
Eller måske en halv time med Udfordringen, som de har holdt i flere år. De lærte den at kende gennem en veninde. Og de synes, det er en rigtig god avis som de begge holder meget af.
Rejsen til Grønland blev udtrukket blandt nye abonnenter, samt dem, der skaffede dem, – og dem, som i perioden har skiftet til betalingsservice.
Det sparer Udfordringen for administration, og man slipper selv 25 kr. billigere pr. indbetaling. Mange læsere har valgt denne praktiske løsning.
Læserrejsen til Grønland foregår den 18.-25. august med Polar Rejser, som drives af tidligere sømandshjemsbestyrer Hans Grønkjær.
På grund af omtalen i Udfordringen har Polarrejser.com haft ekstra mange besøg, så rejsen er forlængst fuldtegnet. Men polar-rejser arrangerer andre rejser til det smukke Grønland.
Diana og Richard har byttet deres rejse med en rejse senere, hvor de begge kan komme afsted.

Ny konkurrence

Frem til sommerferien kan nye læsere – og dem, der skaffer dem – eller går over til betalingsservice – hver måned vinde et weekend-ophold for to personer med alt betalt. Brug kuponen til at skaffe nye læsere på vores fælles kristne avis!
Henri.