Jeremy Camp kommer til Åfestival

En aflysning placerede pludselig det kristne verdensnavn Jeremy Camp på søndagskoncerten.Jeremy Camp på Åfestival! Selv arrangørerne synes næsten, det lyder for godt til at være sandt.

Jeremy Camp, 33.

– Når man mister én kunstner og på under tre døgn har booket og bekræftet en større, så giver det oplevelse af, at Gud er med. Vi er meget taknemmelige for at Jeremy Camp kommer, og vi føler os velsignede, siger Dyveke Nepper fra Glow Booking, som booker for Å-festival. Å-festival er Danmarks største kristne musikfestival, som hvert år i pinsen finder sted i Sønder Felding mellem Herning og Skjern. Festivalen samler mennesker fra mange forskellige kirkesamfund i Danmark, men er arrangeret af Indre Missions Ungdom i Sdr. Felding. Derfor er de fleste deltagere også folkekirkelige.
Ud over at have 10 mere eller mindre kendte koncertnavne på programmet bærer festivalen også præg af en god dosis hygge.

Mistede sin første hustru

Å-festival har også tidligere haft store internationale kunstnere på programmet, men normalt falder den slags på plads i god tid.
Et kæmpestort navn som Jeremy Camp er dog ingen garanti for flere besøgende.
– Det er svært at sige, om han kommer til at trække folk til. Måske er han ikke helt så kendt i Danmark som i USA. Men han burde give mange koncertgæster, siger Dyveke.

Jeremy Camp har produceret 7 album og har ligget øverst på hitlisterne 17 gange i USA. Hans første hustru Mellissa havde kræft og døde efter 4 måneders ægteskab. Han er i dag gift igen, har to døtre og venter en søn.
Jeremy Camp har blandt andet skrevet sange ud fra smerten ved at miste sin første hustru. ”I still believe” var den første sang, han skrev efter hendes død.