Konnekt fra 20-30

Indre Missions gentager i bededagsferien successen med Konnekt fra sidste år.- Der manglede et samlingspunkt for de ældste IMUere og derfor kom Konnekt på banen sidste år, fortæller Marie Jensby, som er projektkoordinator på Konnekt i Ikast den 20.-21. maj.

Sidste års Konnekt havde blandt andet en koncert med Hymns from Nineveh.

Konnekt er en mini-konference for de 20-30-årige, og årets tema er Crossing the Line og kommer blandt andet til at sætte fokus på mission.
– Hovedbudskabet er, at mission ikke er noget, vi gør, men noget, vi lever i, når Kristus bor i os forklarer Marie og fortsætter:
– Vi ønsker, at deltagerne går hjem med en glæde over, at Kristus bor og virker igennem dem – og det er mission. Vi håber, at Gud vil komme og bryde grænser i vores liv – så han virkelig bliver Herre i vores liv. Det er godt at være hos ham. Vi skal ikke frygte, når han siger ”Kom” til os. Vi kan gå frimodigt sammen med ham – og på den måde være i mission.

Ugandisk biskop taler

For at dele det budskab kommer Bishop David Zac Nirigiye fra Uganda og prædiker på Konnekt. Og han er ikke nogen helt almindelig mand. Ud over at være verdenskendt og brugt i blandt andet Lausanne- sammenhæng (evangelisk missionsbevægelse) har han noget helt specielt over sig, så han tager sig tid til virkelig at spørge til Marie, da hun ringer til Uganda for at interviewe ham. Han glæder sig til at komme til Danmark.
– Min passion er at opmuntre folk til at søge Gud, for dér er livet. At opmuntre mennesker til at se de løfter, Gud giver os ind i vores hverdag, fortæller han.

Ud over fællesmøderne vil bededagsferien også byde på mulighed for fordybelse, stilhed, hygge, sport, musik og meget andet.
– Jeg håber, at deltagerne går derfra med en erfaring af, at forskelligheden netop er en styrke, og at vores fællesskab godt kan rumme den forskellighed. For fællesskabet er samlet om en Gud, der kan rumme os alle, understreger Marie Jensby, som forventer 6-800 unge til Hyldgårdsskolen. Konnekt er ikke kun åbent for IMUere eller folk mellem 20-30.
– Det er målgruppen, men alle er velkomne. De skal bare gå ind på konnekt2011.dk og melde sig til, slutter hun.