Præstens kone fødte i kirken

Lille nyfødte Titus Sebastian Wagner kom ikke til verden, som så mange babyer på hospitalet, men derimod i en kirke i USA.

Fra venstre: Jerrod Wagner, datteren Geneva og mor Jeniffer med en dag gamle Titus.

Jerrod and Jennifer Wagners fjerde barn kom til verden på lidt usædvanlig vis. Jerrod, som er præst i Church Alive i Huntington, USA, var i gang med sin prædiken søndag formiddag, da hans kone pludseligt fik veer. Parret ventede sit fjerde barn, og eftersom Jennifer havde prøvet det før, tænkte hun, at hun nok godt kunne vente med at komme på hospitalet til efter gudstjenesten. Men den gik ikke. Pludselig var det nu, og så fødte Jennifer på badeværelset med hjælp fra to kirkegængere og blev derefter kørt på hospitalet.
Mor og barn har det begge godt og er sunde og raske.