Scientology-familiefar i De Omvendte

På mandag får seerne mulighed for at stifte bekendtskab med Scientolgy på nært hold.Anden sæson af De Omvendte er godt igang på DR2. Hver mandag aften lidt i elleve bliver seerne præsenteret for menneskers usædvanlige historier om tro.

Bjarke Stender er den nysgerrige vært for De Omvendte, som også ønsker at udfordre sine gæster med tvivlen.

På mandag er temaet Scientology, og aftenens hovedperson er ægtemand, familiefar og pilot.
Men han er også en af de højest uddannede inden for Scientology-bevægelsen i Danmark. Det blev et tabu i familien, og der er spørgsmål, hans storesøster aldrig har turdet stille.
Programmet De Omvendte drives netop af de spørgsmål, som vi ikke får stillet eller ikke har mulighed for at stille, for hvad sker der for mennesker, der skifter tro? Gør de det, fordi det er bekvemt, eller har de virkelig opdaget sandheden? Og hvordan reagerer omgivelserne, når den de troede de kendte, foretager en u-vending i livet? Bjarke Stender er værten, der hver uge har besøg af gæster med stærke personlige historier, som deres omvendelse har båret med sig.
– Jeg er selv vild med tvivl og bliver altid provokeret af dem, der ikke tvivler. For mig er tvivlen nemlig strengt nødvendig for at beholde nysgerrigheden, siger Bjarke Stender.

Mandag 27/6
22:50 De omvendte (8:9)