SommerCamp
Bibelcamping hjalp nabobyen

Der var både tid til forkyndelse og tid til at give en hånd med i Virksund by i løbet af de tre ugers bibelcamping, som netop er gennemført på Virksund Kursuscenter ved Skive.

Det var ikke bare alvor på Virksund. Der var også tid til lidt sjov som denne cykel-konkurrence.

I de naturskønne omgivelser ved Limfjorden har Luthersk Mission siden 1970’erne holdt bibelcamping og drevet centeret, der bruges af mange forskellige foreninger og kirker i løbet af året. Under mottoet ”Fyldt af Ånden – eller…” var forkyndelsen en opmuntring og formaning til at lade sig fylde af Guds hellige Ånd i stedet for alt muligt andet, som kan og gerne vil sætte dagsordenen i livet.
Bibelcamping på Virksund Kursuscenter er tilrettelagt for alle aldersgrupper, men delt op i forskellige uger med særligt fokus på fx unge eller familier – i år benyttede 1200 sig af de forskellige tilbud.

En hjælpsomheds-succes

Et af de nye tiltag blev en stor succes: I Ung Uge tog en flok på 80 unge mennesker over i Virksund by og hjalp med alt fra støvsugning til totaltrimning af haven hos borgerne. Bagefter samlede de affald på gaderne. På den måde fik lokalbefolkningen et godt møde med nogle af de unge kristne, som nyder sommerferien på Virksund Bibelcamping. Arrangørerne håber, at det dels må skabe og fastholde gode naboskaber, og at hjælpen denne ene dag må være en del af et vidnesbyrd om frelsen i Jesus – med hånd og hjerte.
Eva