800 kristne sat på gaden

I byen Lahore i Pakistan er 800 fattige kristne sendt på gaden. Byen blev invaderet af de kommunale myndigheder fra byen Nishtar med rydningstraktorer.

Kristne i Pakistan måtte forlade deres hjem.

De rev alle deres huse ned og påstod, at de havde fået ordre på at bane vej for en gade med salg af frugt og grønt. De kristne fik en dags varsel om at forlade stedet.
– Vi var i gang med at samle alle vores ejendele, da rydningstraktorerne ankom… myndighederne gav os ikke engang tid til at pakke vores ting ordentligt og gik bare i gang med at rive vores hjem ned, fortæller en af indbyggerne Pervaiz Masih til Christian Post.
Efter at de rev alle husene ned og havde retning mod kirken, blev de stoppet af nogle kvinder foran bygningen. De græd og råbte slagord, og fik myndighederne til at udskyde nedrivningen af kirken. Da operationen var ovre sad indbyggerne med bjerge af ejendomme med tårer i øjnene. De venter på at regeringen skal gribe ind. Indtil da må de leve på gaden.
800 kristne sat på gaden
I byen Lahore i Pakistan er 800 fattige kristne sendt på gaden. Byen blev invaderet af de kommunale myndigheder fra byen Nishtar med rydningstraktorer.
De rev alle deres huse ned og påstod, at de havde fået ordre på at bane vej for en gade med salg af frugt og grønt. De kristne fik en dags varsel om at forlade stedet.
– Vi var i gang med at samle alle vores ejendele, da rydningstraktorerne ankom… myndighederne gav os ikke engang tid til at pakke vores ting ordentligt og gik bare i gang med at rive vores hjem ned, fortæller en af indbyggerne Pervaiz Masih til Christian Post.
Efter at de rev alle husene ned og havde retning mod kirken, blev de stoppet af nogle kvinder foran bygningen. De græd og råbte slagord, og fik myndighederne til at udskyde nedrivningen af kirken. Da operationen var ovre sad indbyggerne med bjerge af ejendomme med tårer i øjnene. De venter på at regeringen skal gribe ind. Indtil da må de leve på gaden.