Norge inviterer Norden til kvindekonference

Island, Færøerne, Finland, Sverige og Danmark inviteres til kvindekonference i Kristianssand. Den fælleskirkelige forening Kvinner i Nettverk inviterer til kvindekonference i Kristianssand fra 13.-16. oktober.

Arrangørerne ser frem til mødet med Heidi Baker.

Konferencens tema er ”Min fred giver jeg jer.” Dette beskriver både et løfte og et længsel i Guds hjerte.
– Som døtre af fredens Gud skal vi tage imod og vandre i den fred, som Herren kan give, siger Elin Linde Fagerbakke fra lederteamet.
Den ene af talerne på konferencen er Heidi Baker.
– Hun bliver kaldt for Afrikas Moder Teresa på grund af sin hengivenhed til Jesus og kærlighed til lidende. Hun har en kraftdimension over sit liv, hvor frelse og mirakler følger i hendes fodspor, fortæller lederteamet.
Heidi har en doktorgrad i teologi; hun trives bedst i Guds nærhed og når hun forkynder evangeliet og rører ved de fattige. Hun har arbejdet mange år i Mozambique.
To andre talere er Linda Bergling fra Sverige og Siri Iversen fra Norge. Linda er pastor i forsamlingen Arken og rektor for bibelskolen ”Jesus helbreder og Genopretter”. Hun brænder for mission og er en dygtig forkynder. Siri Iversen er en tidsaktuel og frisk repræsentant for en ny generation forkyndere. Hun er lærer på Ansgarskolen og er kendt for at være inspirerende. Hun brænder for bl.a. børn og discipelskab.
Lovsang vil også være en vigtig del af konferencen.
– Vi ved, at Gud vil være blandt os og røre ved os i disse dage. Vores længsel er, at vi skal røre ved hans hjerte, siger lederteamet.

”Jenter i nettverk”

Jenter i nettverk (Piger i netværk) er et ungdomsarbejde under Kvinder i Netværk. De vil stå for fællesmødet lørdag formiddag og har egen samling på Quality Hotel.
Programmet kan ses på www. kvinnerinettverk.no