Moden Sanger fra Canada har noget at sige til unge

Den Canadiske sanger Sam Rowland, der er ansat af Youth For Christs afdeling i Canada, har turneret i 25 år. Nu er han i Danmark og holder forskellige arrangementer.

Sam er i Danmark for at give koncerter og møde de unge.

Tirsdag den 13. september holder han åben koncert i Skjern Kirke og dagen efter i Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa. Derudover holder han en række lukkede arrangementer, bl.a. på Rudehøj Efterskole.
– Han er god til at henvende sig til unge og gøre et indtryk på dem. Han vil have dem til at tænke over, hvad de vil give deres hjerte til. Han vil, at unge skal leve i relation til Gud og give deres hjerte til ham, fortæller Daniel H. Baum fra Youth For Christ.
Sam henvender sig til unge mennesker, men han er ikke ”popsmart”. Han vil gerne nå ud over kanten til alle, der ikke længere er helt unge.
Han var med på konfirmandlejr for Sct. Nicolai og Høje Kolstrups konfirmander i 2010, hvor han gjorde et stort indtryk på de unge. I forlængelse af konfirmandlejren medvirkede han ved rytmisk gudstjeneste i Sct. Nikolai Kirke. Så når han giver koncert i kirken, vil det være et gensyn for mange.
– Sam er en dygtig sanger. Han er sidst i 40’erne og har turneret i 25 år. Det er usædvanligt fedt at lytte til ham, fortæller Daniel H. Baum.