En samling lovsangs-hits

Worship – my worship playlist er et udpluk af nogle af de store hits i pop/rock lovsangs-genren gennem de seneste 10 år. Men det har du sikkert gættet – undertitlen siger ligesom det hele.
For at kunne vurdere om man er interesseret i dette album, må man naturligvis vide, hvilke numre der er valgt på denne play-list. For selvfølgelig er det god lovsangsmusik, når man over 10 år plukker 12 numre og sætter dem sammen på en cd.
Albummet lægger ud med Jeremy Camps Beautiful One. Et nummer skrevet af Tim Hughes tilbage i 2002. Så er lovsangsstemningen i hus, og mange vil nok kunne synge med på omkvædet. Tim Hughes er selvfølgelig også med selv. En worship play-list uden Hughes er utænkelig. Nummeret valgt til cd’en er Happy Day fra hans London live-album fra 2009. Et hurtigt, glad nummer, der dog ikke har mange ligheder med gospel (hvis du skulle sidde med gospel-sangen Oh, Happy Day i tankerne).
Kutless synger Chis Tomlins We Fall Down fra 2005. Der sidder sikkert nogle Tomlins-fans og undrer sig over, at Tomlin ikke selv fremfører sit nummer, men Kutless gør det godt – en anelse anderledes og nyt, men tro mod sangen. Og et album bestående af ’lovsangsevergreens’ har godt af lidt nyt krydderi.
På den kvindelige solist-side får vi Rebecca St. James med God of Wonders og Nicole Nordemans How Deep the father’s love for us. Rebecca og Nicole har leveret mange troværdige sange og derfor et oplagt valg på albummet. Begge numre er til den mere stille side og ligger placeret på cd’en sidste halvdel, hvor man godt kan trænge til at gå lidt ned i tempo.
Af andre navne kan nævnes Newsboys, Avalon, Brenton Brown, Starfield og Phillips, Craig & Dean.
Og lige til sidst: et par titler, der bør nævnes i en anmeldelse, er ’Come, now is the time to worship’ og ’Lord, reign in me’. Skulle du af en eller anden grund ikke have disse to sange andre steder i din samling, ja så behøver du ikke andre undskyldninger for at købe denne playlist.
Lisbeth