Youth Festival – version 2.0

Youth Festival – sidste års nyopfundne efterårskonference for frikirkeunge –
er flyttet til et nyt sted, men vil stadig det samme.Når deltagerne midt i efterårsferien begynder at tjekke ind på Kildevæld efterskole i Kolding, kan de roligt komme med store forventninger.
Det mener i hvert fald ungdomskonsulent Søren Sørensen, som er en af hovedarrangørerne bag Youth-festivalen. Et koncept som debuterede sidste år.
– Før i tiden var der mange forskellige lejre og den slags, og det syntes vi, at der manglede. Derfor arrangerede vi Youth Festival, og det blev en stor succes. Især undervisningen virkede til at gøre et stort indtryk på mange af deltagerne, fortæller han.

Trafficking på programmet

Konferencen begynder onsdag den 19. oktober og slutter lørdag aften. Undervejs er der både koncerter, masser af hygge og fællesskab, sport, god tid til at tilbede og undervisning.
– Sidste år var konferencen på Kolding Højskole og de brugte den som en temauge. Det betød, at vi havde rigtig meget undervisning på programmet. I år, hvor vi er på efterskolen, bliver der mere tid til fællesskab. Men stadig har vi fantastiske undervisere på programmet. Jock James fra RPM England gjorde stort indtryk sidste år, og så har vi Mikael Iversen som er en af lederne i Jesus Revolution, Philip og Nina Hyldgaard, som hjælper trafficking-ramte kvinder i Grækenland, og Peter Holmsgaard. Vi er vildt begejstrede over at få så inspirerende undervisere, fortæller Søren engageret.

Aftengæster velkomne

Bag konferencen står Landsforeningen for Kristne Ungdomsforeninger, LFKU, som er en frikirkelig ungdomsorganisation, der samler unge på tværs af forskellige frikirkelige retninger. Hele konferencen koster knap 1000 kr, men det er også muligt at komme til et enkelt aftenmøde eller en koncert for blot 100 kr. Læs mere på youthfestival.dk.