Ung lovsang indtog Solgården

Cirka 100 teenagere og juniorer fra en stor del af Jylland mødtes på efterskolen for at
lovsynge Gud og nyde fællesskabet med hinanden. Fredag d. 30. september havde Efterskolen Solgården i Tarm inviteret til en festlig aften for alle teenagere fra 5-9. klasse.

Efterskolens egen musiklinie havde selv planlagt en festlig lovsangsdel for deres unge gæster.

Arrangementet, som efterskolen havde valgt at kalde for ”Young Praise”, var blevet forberedt i flere uger af efterskoleeleverne, og emnet for aftenen var ”Den skjulte stjerne” med tydelig henvisning til det populære TV-program ”Skjulte stjerner”.

De ca. 100 gæstende teenagere, hvoraf nogle var kørt helt fra Randers, fik sig en ordentlig en ”på opleveren”. Aftenen indeholdt festlig lovsang ved skolens egen musiklinje, skuespil ved folk fra dramaholdet, forkyndelse i to halvlege ved en af skolens egne lærere og et Guinness rekordforsøg. Her blev der sat ny Danmarksrekord i ”største menneskestjerne” med 156 personer.

Den gode gamle ”Sten, saks, papir-leg” fik renæssance i en megakonkurrence til festen.

Midtvejs på aftenen var der mega-konkurrence i sten-saks-papir, og den samlede vinder løb af med et CD-gavekort efter en hæsblæsende finale på scenen. Efter 100 minutters fest, farver og sang sluttede aftenen af med fri is-bar, sodavand, slik og snacks. Samtidig var der mulighed for at spille bordfodbold eller bordtennis, eller søm-slåning og masser af hygge. Da de gæstende teenagere tog hjem, var det tydeligt at mærke glæden over en festlig aften, og mange meldte allerede deres ankomst næste gang, Solgården brager dørene op for Young Praise – nemlig fredag d. 27. januar 2012.