Bredballepræst takker af

1. søndag i advent stopper Rolf Slot-Henriksen efter 34 år som sognepræst i Bredballe med en adventsgudstjeneste og reception.

Den holdningsstærke sognepræst Rolf Slot-Henriksen takker af med en bogudgivelse efter 34 år.

Ved samme lejlighed udgiver han bogen ”Danmarks Humor i lyst og nød”, som stiller skarpt på, om der findes en egentlig dansk humor. Svaret er, at dansk humor som de svages humor er blevet til af nød under krige og besættelser og har givet os det skjulte sprog, som i dag kendetegner dansk humor og fællesskab.
Sognepræsten fortæller, at han vil nu kaste sig over den nærdødsforskning, han har studeret i 35 år, som beviser, at der er et evigt liv. Samtidig vil han som formand for Grundlovsforeningen Dansk Kultur kæmpe for dansk kultur og kristendom og for at vi ikke rendes over ende af multikulturalisme, islamisme og holdningsløshed.