Himlen er blevet smukkere

Efter fem års kamp med kræften måtte missionær Peter Hinge den 21. november give op.
Et utraditionelt valg imod kemoterapi var måske med til at forlænge Peters Hinges liv, siden han i januar 2006 blev erklæret livstruende syg af kræft.
Peter og Shanie Hinge mødte hinanden på UMO i Hawai og stod siden i en årrække for Kings Kids i Danmark. Senere boede de i Ungarn, hvor de også var missionærer blandt børn og unge. Da Peter Hinge efter mange måneders ubehag fik konstateret kræften, boede de i Arizona i USA. Selvom de hverken havde sygeforsikring eller fast indtægt, bidrog mange givere til betalingen for alternative behandlinger af forskellig slags.

Gud er altid god

I forbindelse med sygdommen sagde Peter Hinge for nogle år tilbage til Udfordringen:
– Gud er altid god. Ikke bare 99% af tiden, men HELE tiden! Jo bedre, vi kender ham, des mindre tvivler vi på ham og hans veje. Det handler dybest set om tillid. Jeg kan kun føle mig tryg, hvis jeg stoler på ham! Men for virkelig at kunne stole på ham, må jeg kende ham og hans karakter. Jeg har brug for at kende hans godhed, men jeg er også nødt til at kende hans kærlighed, hans tilgivelse, hans barmhjertighed, hans nåde, hans kraft og alt, hvad han er!

Himmelen er smukkere

Sammen med meddelelsen om hans død skrev hans hustru Shanie Hinge følgende ord:
”I dag er vores elskede mand og far, Peter Hinge, blevet omfavnet af sin frelser og Far i himmelen. Vores Ånde jubler for ham, selv mens vore sjæle sørger over dette kæmpe tab.
Vi står på sandheden om, at Gud ALTID er god! Vi holder fast på troen på, at hans rige VIL komme på jorden. Det er Guds hjerte og Jesu længsel, at vi vil se Himmerriget i vor midte, og i mellemtiden kender vi sandheden om, at når et frø falder til jorden og dør, vil det bære meget frugt. Himmelen er blevet endnu mere smuk i dag”.