Moses Hansen Junior dræbt

Ved en soloulykke i Norge omkom Moses Junior. Familien håber på opstandelse.Den nygifte Moses Zorba Hansen kørte søndag den 20. november galt i Norge og mistede livet.

Moses Hansen Jn. blev 39.

Ulykken skete i Mandal i det allersydligste Norge, hvor han kørte med fragtlastbil. Han mistede kontrollen med lastbilen, som ramte direkte ind i fjeldvæggen. Han havde svag puls, da redningsmandskab nåede frem, men mistede siden livet. Dødsfaldet blev omtalt i adskillige aviser, da hans far, Moses Hansen, er kendt i medierne.

Ønsker opstandelse

Moses Zorba Hansen (39) blev i sommer gift med Haidi på en romantisk ferierejse til Trinidad og Tobago. Siden dødsfaldet har hun opmuntret mennesker til sammen med sig at bede om Moses’ opstandelse fra de døde. Moses Hansen senior har bakket hende op i denne bøn, uden at garantere at det ville ske.
På sin Facebook skrev Moses mandag følgende:
– Der vil ikke være noget mærkeligt i, at Gud sender Jr.’s ånd tilbage til kroppen, som nok også trænger til helbredelse, formoder jeg. Jeg kan ikke sige, jeg har troen dertil. Men jeg ved, Jesus formår, og jeg bakker gerne min svigerdatters tro og håb op ved selv at bede – og bede om forbøn.
– Samtidig med at vi lever i håbet om opstandelse, har vi været nødt til at arrangere en bisættelse – som naturligvis kan forvandles til en opstandelsesfest, forklarer Moses Hansen senere.
Bisættelsen er mandag den 28. november i Herning.

”Min fred giver jeg”

Uanset sørger og beder mennesker over hele landet, ja hele verden, for at familien må blive særlig trøstet i denne tid, og en hel del beder også for, at Moses Junior må opstå fra de døde, hvis det er Guds vilje. Moses Hansen fortæller på Facebook, hvordan han oplever denne trøst.
– Jeg kan kun tale på egne vegne. Men jeg kan af et ærligt hjerte sige, at jeg 100% oplever sandheden, værdien og den enorme styrke, der ligger i Jesu løfte i Johs.14,27: “Fred efterlader jeg jer, min fred giver jeg jer; jeg giver jer ikke, som verden giver. Jeres hjerte forfærdes ikke og være ikke modløst.” Jeg har mistet en kær søn. Men når jeg ser på de hundredvis af vidnesbyrd, der strømmer ind på hans facebook og fortæller, hvad han har betydet for mennesker, kan jeg ikke andet end være dybt taknemlig og fyldt med fred.
Moses Juniors eget motto på han Facebookside lyder sådan: ”Live every day as if it were your last – plan as if you’ll live forever”. På dansk: ”Lev alle dage, som om det var din sidste – planlæg, som om du ville leve for altid.”