Fra sømandskirken til sømandshjemmet

Nyt bestyrerpar på sømandshjem kommer fra
Den Danske Kirke i London.Med en bred erfaring og baggrund i den Danske Kirke i London er det nye bestyrerpar på Hotel Bethel Sømandshjem godt rustede.

Dorte og Poul Jensen

Bestyrelsen for Bethel glæder sig til at byde velkommen til Dorte Bekker Jensen og Poul Henrik Jensen. Når de den 1. februar 2012 rykker ind i bestyrerboligen på Hotel Bethel Sømandshjem i Nyhavn, bliver de nabo til Danmarks eneste danske sømandskirke, der ligger i gården som en del af sømandshjemmet. Sådan et naboskab er det nye bestyrerpar godt kendt med, for i de seneste 11 år har de boet og arbejdet ved Den Danske Kirke i London.
Dorte og Poul Jensen er 48 og 51 år og har to børn, Camilla og Michael, på 21 og 16 år. Parret kommer med en bred arbejdserfaring inden for regnskab, økonomi, handel, kontor og restaurantionsvirksomhed.

Kunne ikke sige nej

Og de er vant til at arbejde sammen:
– Det har vi gjort de sidste 22 år, først i vores egen virksomhed i Danmark, og siden 2000 i London. Vi trives begge to godt i en travl hverdag og sætter pris på en afslappet omgangstone, siger parret.
– Vi har været meget glade for at være i London, men muligheden for at prøve kræfter med et traditionsrigt hotel i Nyhavn kunne vi ikke sige nej til, siger Dorte og Poul Jensen.
-Vores visioner for Hotel Bethel er at videreføre hotellet og hjemmet i den velkendte, gode ånd og samtidig udvikle arbejdspladsen i en positiv og konkurrencedygtig retning. Vi glæder os til at tage fat på de nye udfordringer i Nyhavn og hilse på gamle og nye gæster og venner af huset.