Fra nødhjælp til hospitalsklovn

Ved årsskiftet skifter den nuværende fundraisingchef hos Røde Kors, Kenneth Øhrberg, visitkortet fra verdens største humanitære organisation ud med en klovnenæse.Om jobskiftet siger Kenneth Øhrberg, ”De danske hospitalsklovne gør en kæmpe forskel for syge børn på landets børneafdelinger. Det er en fantastisk sag at få lov at arbejde for, og jeg ser frem til opgaven med at udvikle organisationen, så langt flere sygdomsramte børn på sigt kan få glæde og humor ind i deres liv”.
Danske Hospitalsklovne er en almennyttig og velgørende forening, hvis formål er at sprede glæde blandt syge og udsatte børn.
Kenneth Øhrberg er 43 år, cand. merc. og har foruden fire år som fundraisingchef hos Røde Kors været beskæftiget med marketing og ledelse i reklamebranchen, den grafiske industri og musikbranchen.