Mandelgaveidé

Bibelselskabet har indtroduceret et nyt spil, de såkaldte Profetkort. I et lille handy kortspil ’konkurrerer’ bibelske figurer.

Profetkortene er illustreret af Marie Dyekjær Eriksen.

Mon ikke de flester kender bilspil? Et kortspil hvor hver bil har forskellige styrker i egenskaber. Spillerne skiftes så til at vælge, hvilken katagori der skal dystes i. Nu kan man gøre det samme med bibelske personer, som dyster i katagorierne tro, bibelscore, berømmelse og alder. De fleste kort er stærke i én kategori, men svage i en anden. Judas slår eksempelvis Elias i berømmelse, men bliver klart slået af den gamle profet i tro, alder og bibelscore.
Gennem det underholdende spil lærer man de bibelske personer at kende. Kortene beskriver kort og overskueligt, hvem de bibelske personer er, og hvilke fortællinger der knytter sig til dem. Spillet forhandles af Bibelselskabet og koster kr. 99,95. Måske årets mandelgave?