Ældre dame uddeler bibler i lukket land

En ældre dame vidner frimodigt om Jesus og uddeler bibeldele i et lukket land.
Udfordringen kan ikke skrive, hvilket land hun bor i, for hvis myndighederne får kendskab til arbejdet, vil de gøre alt for at standse det.
I dette land må de kristne arbejde meget kreativt, når de vil dele Bibelens budskab med deres medmennesker. Den ældre kvinde skriver bibelvers i notesbøger. Hun har skrevet mange notesbøger, og når hun besøger familiemedlemmer, læser hun altid fra disse notesbøger.
Når familiemedlemmerne spørger hende, hvor ordene kommer fra, fortæller hun om Jesus og siger, at hun kan lave en kopi til dem.
Bliver hendes medmennesker interesserede i at læse mere end det, der står i notesbøgerne, skaffer hun dem indsmuglede bibeldele.

Et lukket land

Den ældre kvinde bor i et land, hvor myndighederne gør alt, hvad de kan for at forhindre, at indbyggerne kan få en bibel. End ikke en præst, der netop nu afsoner en dom på flere års fængsel, uretmæssigt dømt på falske anklager, må have en bibel med i fængslet.
Vi kristne i Vesten oplever ikke samme udfordringer som disse kristne. Vi kan ofte have adskillige eksemplarer af Bibelen på vores reoler. Og hvis vi ønsker en særlig bibeloversættelse, kan vi let gå i en boghandel – på gaden eller på internettet – og finde lige præcis den bibel, vi ønsker os.

Menneskeliv forvandles

Menneskeliv bliver i bogstaveligste stand forandret ved at læse i Bibelen. Dansk Europamission støtter bibelsmugling til dette land, så de forfulgte kristne kan blive opbyggede og stærke i troen. Samtidig kan de give Bibelens livsvigtige budskab videre til deres landsmænd, som endnu ikke har hørt budskabet om, at de kan blive retfærdiggjort, få fællesskab med Faderen og evigt liv ved tro på Jesus Kristus.
Samuel Nymann Eriksen