SOMMERSTÆVNER
4.000 ventes til camp i Mariager

Pinsebevægelsen havde 4.141 deltagere på Sommercamp i 2011. I år taler bl.a. Egil Svartland og Charlotte Gambill i Mariager.Egil Svartdahl er både præst, foredragsholder og tv-studievært. Han er en af hovedtalerne på årets sommercamp i Mariager.

Hele sommercamp-programmet er trykt i samme format og stil som en IPad.

Siden norsk TV2 gik i luften i 1992, har han kombineret præsteopgaven med et job som studievært på tv. Her er han vært i de eksistentielle programmer, som berører troen og kaldes ofte tv-pastoren.
Oprindelig er Egil Svartdahl faktisk uddannet som konditor, men han har altid været engageret i kirkeligt arbejde.
I 1970’erne var han ungdomspræst i pinsekirken Filadelfia Oslo, derefter en periode leder for kirken i Kristiansand, før han i 1995 vendte tilbage som ledende præst i den store pinsekirke Filadelfia i Oslo.
Egil Svartdahl er en af Norges dygtigste kommunikatorer. Hans unikke kombination af alvor og humor gør hans taler og foredrag til en oplevelse, – som sætter dybe spor.

Charlotte Gambill

Charlotte Gambill er datter af Poul Scanlon

Den anden udenlandske hovedtaler er Charlotte Gambill.
Hun er en del af lederskabet i Abundant Life Church i Bradford, England, hvor hendes far, Paul Scanlon, er ledende præst.
Charlotte Gambill er selv en international anerkendt og inspirerende taler, som brænder for at sætte mennesker fri til at følge det kald, Gud har lagt i deres liv. Hun evner at give Bibelens sandheder videre på en måde, som på én gang udfordrer og opmuntrer mennesker.
Blandt de andre talere er Marc Corydon Lund, Mikael Wandt Laursen og Jarle Tangstad, der alle er tilknyttet Kirken i Kulturcenteret i København. Desuden Torsten Conrad, Jørn Hyldgaard og Dan Sørensen.
På morgensamlingerne kan man bl.a. høre Tonny Jacobsen, tidligere leder af Frikirkenet, tidl. børnepræst Marianne Riis, Gideon Jakobsen, David Hansen, Aalborg, Morten Patrzalek, Brande, Kent Jakobsen, Mariager Højskole, Jürgen Galonska, Citykirken, Århus,

Kæmpe-lejr

SommerCamp i Mariager er den næststørste sommercamp herhjemme, kun overgået af SommerOase.
Sidste år var vi 4.141 deltagere, hvoraf de 3.144 enten boede på CampPladsen i en af de 580 campingenheder eller på en af skolerne. I år forventes endnu flere deltagere.
Idéen med Sommercampen er ikke blot at styrke den enkeltes kristenliv, men også at styrkle de lokale menigheder. Mange lokale menigheder har således i flere år haft bygader på campen, og flere vælger at bruge ugen i Mariager som en forlænget menighedslejr.

Alders-opdelt program

Udover det fællesprogram i den store sal, er der også specielle programmer for de forskellige generationer.
Fra de små i MiniGUF til det grå guld i Classic er programmerne indrettet efter deltagernes behov.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Billigere

SommerCamp er en af landets billigste kirkecamps.
Ledelsen ønsker, at det skal være muligt for alle at være med, og derfor støtter man med indsamlede midler. Desuden hjælper 300 frivillige med at holde udgifterne nede.
I år vil man gøre torsdag til gratis gæstedag.
Møderne vil blive tolket til forskellige sprog, afhængig af deltagere og muligheder for tolke.
Henri.