Tidligere Korn-guitarist med ny single

Brian ”Head” Welch – tidligere Korn-guitarist og medlem af The Whosoevers før han blev kristen – har lavet sin første single, som hedder ’Chemicals’, med sit band ’Love & Death’.

Brian ’Head’ Welchs nye band hedder Love & Death.

Welch er tidligere blevet listet som nummer 26 over de bedste metal-guitarister i verden.
Hans nye single har fået gode anmeldelser og ventes at udkomme meget snart, skriver Christian Post.
– Det har virkelig været gode og positive anmeldelser. Jeg har endnu ikke hørt noget negativt. Vi er ret begejstrede over reaktionen. Nummeret er godt, og videoen gør den endnu bedre. Den udkommer snart, lover Welch.
Welch forlod bandet Korn i 2005, efter at han gjorde Jesus til herre i sit liv. Han ville vende ryggen til stofferne og livsstilen, han havde dengang. Han ville også være en bedre far. Nu udkommer hans band snart med en EP med 5 numre, hvoraf nummeret ’Chemicals’ er det første og også titlen på EP’en.
Henrik