De kæreste salmer for de kære små

’Godmorgen og Godnat’ er en minisamling
af de mest kendte salmer for de mindre børn.Børnebogen ”Godmorgen og Godnat – salmer for de mindste” er en lille farvestrålende kartonbog med 10 kendte samler.
De udvalgte salmer er nok nogle af de mest kendte og elskede salmer fra den danske salmeskat. Samlingen består af fire morgensalmer, to salmer om livet og fire aftensalmer. De er Illustreret af Kamilla Wichmann, og bogens illustrationer er i klassisk dansk børnebogs-stil. Indbydende, farverige og børnevenlige.
Bogen er udgivet af Det Kgl. Vajsenhus’ Forlag og beskrives som en oplagt bog for forældre og børn, som går til babysalmesang. Men har man bare en lille interesse og kærlighed til danske salmer, så er bogen en god investering. Med noder og akkorder kan de musikalske forældre selv sætte musik til, og alle vi andre kan også have stor glæde af at introducere vores børn for salmerne.
Bogen er med et lille fingerregister og inderholder bl.a. I østen, stiger solen op, Se nu stiger solen af havets skød, Altid frejdig når du går, Sov sødt barnlille og Du som har tændt millioner af stjerner. Den afsluttes med Fadervor.
De 16 sider koster 98,- kr, og synes man, at det er lidt dyrt, skal man huske på, at det er en lille investering i en skat – salmeskatten.
Lisbeth

Illustreret af Kamilla Wichmann:
Salmer for de mindste
98 kr. • Det Kgl. Vajsenhus’ Forlag