Rihanna er fan af Joyce Meyer

Den verdenskendte sangerinde anbefaler og citerer den kristne forfatter på Twitter.Den verdenskendte 24-årige sangerinde, som laver hit på hit for tiden, kom for nylig med nogle opsigtsvækkende kommentarer på Twitter.

Rihanna (th.) læser åbenbart Joyce Meyers bøger og følger hende på Twitter. Foto: Facebook.com/rihanna

Her viste hun åbent, at hun er fan af den karismatiske forfatter og kristne prædikant Joyce Meyer. I denne måned har hun flere gange citeret Meyers undervisning:
”Hvis Satan kan vinde over dine tanker, så kan han også vinde over dig på alle andre områder i dit liv.”
Rihanna skrev endda direkte til Joyce Meyer med ordene: ”@JoyceMeyer you’re awesome,”
Og da en af Rihannas fans kommenterede, at Joyce Meyer var en af de få, som ikke skrev ”corny” citater på Twitter, skrev Rihanna til hende, at hun skulle tage at læse nogle af Joyce Meyers bøger.
Hun fortsatte de mange tweets om kristendommen med flere beskeder. Hun skrev således, at: ”Djævelen ønsker, at stjæle din glæde, fordi han ved, at glæde er din styrke. Det er derfor vi nogle gange har brug for hinanden.”
Og nogle dage senere skrev hun igen et citat fra Meyer:
”Gud arbejder med trinvis vækst, så mist ikke modet, hvis du kun har små fremskridt.”
Selvom der sikkert er nok at se til for den travle verdensstjerne, så virker det, som om Rihanna tænker en del over sin tro for tiden. For nylig skrev hun endnu en besked, som afspejler hendes tanker:
”Ligegyldigt hvad din opgave er, så arbejd med den fra din sjæl, som om det var noget, du gjorde for Gud og ikke for mennesker.”
Det bliver spændende at se, om sangerinden i fremtiden vil fortsætte med at dele kristne budskaber og tanker. Måske endda i sit kommende album?