Tusinder til kampagne med Per Hyldgaard i BRASILIEN

Den danske præst i Missionsforbundet, Per Hyldgaard, talte igen til store folkemængder i udlandet. Og mange blev helbredt og omvendt.Der er vækkelse mange steder i Brasilien, men den nordøstlige del af denne enorme nation er et negligeret område.
Til trods for at der bor 50 millioner indbyggere i dette område, er der mange steder kun 2-3% evangeliske kristne. Der skønnes behov for at plante 10.000 nye menigheder.
Med et team fra Danmark, Brasilien og USA i ryggen har den danske organisation Gospel Outreach nu gennemført sin første kampagne i byen Crato. Og det blev en stor succes. Her havde der ikke været en sådan kampagne siden 1971.
Området er præget af megen helgendyrkelse af Padre Cicero, som i sin tid skulle have haft helbredende kræfter. Hvert år strømmer tusindvis af pilgrimme til dette område for at dyrke Padre Cicero.

Konference

I dagene op til selve kampagnen var der gadeevangelisation, skolebesøg og radiomission.
Lørdag formiddag i forbindelse med kampagnen var der konference for pastorer og kirkeledere i området. Her blev der undervist udfordrende og opfordrende til kirkelederne om at række ud med evangeliet til deres område. Konferencen blev afsluttet med forbøn og indvielse.
– Helligåndens stærke nærvær og udgydelse berørte alle, mens disse kirkeledere stod og indviede sig til fortsat tjeneste for Gud, fortæller John Jensen, der var med på turen.

Tv-jornalisten Marleide Duarte sendte møderne i sit program, der normalt ses af ca. 1 million – svarende til 90 pct. af tv-modtagerne i det lokale område af Brasilien.
Hyldgaard i tv-interview

Fredag var Per Hyldgaard med flere inviteret til interview i regionens mest populære direkte tv-program.
– Allerede til teamets bedemøde om morgenen havde Per Hyldgaard følt en inderlig byrde for at bede for at tv-værten måtte blive frelst. Marleide Duarte er kendt vidt og bredt, da programmet ses af ca. 1 million seere. Dvs. at 90% af alle tændte tv-apparater i regionen er indstillet på hendes program.
Efter udsendelsen ønskede Marleide Duarte forbøn, og at Jesus skulle frelse hende! Per Hyldgaard bad til frelse med hende lige på stedet! fortæller John Jensen.
– Marleide fortalte, at hun ville sende alle kampagne-møderne på sin kanal i den efterfølgende uge!

Fantastisk kampagne

Tre aftener var der kampagne. Tusinder samledes. Allerede første aften blev der sat rekord som det største kristne arrangement i Crato nogensinde. Hver aften voksede forsamlingen betydeligt. Rytmisk, svingende lovsang buldrede ud gennem det store højtaleranlæg, mens de mange mennesker begejstret hoppede, sang og dansede med til de brasilianske rytmer.
Efter Per Hyldgaards forkyndelse af evangeliet gav tusinder respons på indbydelsen til at tage imod Jesus som frelser.
De, der tog imod, vil nu efterfølgende blive kontaktet af de lokale menigheder, så de kan blive undervist og inviteret med i det kristne fællesskab.

Denne kvinde havde en svulst i hvert bryst, da hun kom til mødet. Under mødet forsvandt knuderne, kunne hun fortælle Per Hyldgaard på scenen.
Mirakler

– Mange aflagde vidnesbyrd på scenen om udfrielser og mirakler, fortæller John Jensen.
– En kvinde, der var næsten totalt blind, fik sin syn igen.
En anden kvinde havde i 12 år været plaget af onde ånder. Hun tog kraftig medicin, ellers blev hun fuldstændig vild og ville skrige ukontrolleret. Hun havde samtidigt i de 12 år lidt under svær depression. Men under forbønnen oplevede hun nu at blive fri, og hun fortalte om, hvordan hun nu var forvandlet.
En kvinde havde haft en svulst i hvert bryst. Svulsterne var på størrelse med små appelsiner, men disse forsvandt som dug for solen, da der blev bedt i Jesu navn for hende.
Mange blev helbredt for smerter og lidelser og vidnede med stor glæde, samtidigt med, at de sprang rundt omkring på platformen for at vise, at de nu var raske.
En kvinde, der i årevis havde haft svære smerter i hele kroppen, fortalte, at det under forbønnen for de syge var som om, en usynlig person gik rundt om hende. Og bagefter var hun rask! Da Per Hyldgaard spurgte hende, hvem hun troede, det var, der havde gået rundt om hende, svarede hun prompte ”Jesus Kristus!”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Førstehåndsindtryk

Dorthe Ahlmann Kristensen fra Esbjerg var sammen med sin ægtefælle Dan med på turen. Hun fortæller:
”Det var første gang, jeg var med Gospel Outreach på kampagne. At mærke kærligheden og enheden mellem de teams, der var med fra både Brasilien, Danmark og USA var fantastisk”.
Dorthe fortsætter begejstret:
”Jeg stod på scenen og kunne derfor se folk helt tæt på, og det var herligt at se den glæde og begejstring, der strålede ud af de folk, der aflagde deres vidnesbyrd om, hvad Gud havde gjort i deres liv”.
Flemming Christiansen var en af de andre, der var med på turen:
”Vil du se Gud røre ved mennesker, så tag med på en tur med Gospel Outreach. Så vil du se den glæde, der lyser fra dem, når de vælger at lade Jesus være en del af deres liv. Flere oplever også momentan helbredelse fra smerter og handicap og fortæller derefter lykkeligt til den store skare af mennesker, om det fantastiske, der er sket for dem”, fortæller Flemming begejstret, og fortsætter:
”At se glæden og troen i tilhørernes øjne er noget af det bedste. Dette er livsforvandlende for mange, og man bliver selv trosstyrket og får stor kærlighed til disse mennesker. Den ægte gudgivne af slagsen”.
Af John Jensen/Henri Nissen