Husmenigheder i Kina presses af myndighederne

I en af husmenighederne i Beijing er over 100 mennesker blevet døbt i de sidste to måneder. Men regeringen lægger fortsat pres på uregistrerede husmenigheder for at få dem til at registrere sig i et forsøg på at kontrollere kristendommens vækst.
Større kirker opfattes i Kina som en trussel mod regeringens magt.
– Det er husmenigheden Shouwang i Beijing et godt eksempel på, fortæller ungdomsmedarbejder og evangelist ved husmenigheden, David, til Åbne Døre. På trods af at have betalt for en bygning at være i, fik de ingen nøgler.
At få fat i en bibel er blevet lettere, idet en hel del trykkes i landet, beretter David. Han tilføjer, at en stor del af biblerne afsættes til de registrede kirker, og at der er mange kristne i de fattige landdistrikter, der endnu ikke ejer en bibel.
/NCM