KVINDER I TJENESTE
Dr. Sharon Stone til kvindekonference

Foreningen ’Netværk for Kvinder i Tjeneste’ inviterer til konference i København. Hovedtaler er den verdenskendte Dr. Sharon Stone.Dr. Sharon Stone er inden for kristne kredse en anerkendt underviser og profet. Hun har rejst i over 30 lande. Snart besøger hun Danmark som taler ved ’Profetisk Kvindekonference’ i København den 28. – 29. september.

Sharon Stone er kendt for sine præcise profetiske budskaber.

– Jeg har hørt Herren sige: – Jeg vil bringe kvindelige ledere frem som aldrig før. De vil afbalancere det, jeg gør i kirken, og de skal være med til at smykke og iklæde den kommende generation.
Sådan lyder det profetiske ord fra Sharon Stone.

I tjeneste på trods

Der er ikke meget ved Sharons liv og tjeneste, der er helt almindeligt. Hun blev født med en knoglesygdom, der bevirkede, at hun fik over ethundredoghalvtres brud og var så handicappet, at hun kun kunne sidde i rullestol. Alligevel blev hun pastor som bare nittenårrig, blev gift og fødte tre børn.
Hun er for mange et vidnesbyrd på, hvordan man med alle odds imod sig, – sin alder, sit køn og sit helbred, alligevel formår at være i centrum af Guds vilje.

Helbredt fra knoglesygdom

Da hun var 27 år, oplevede hun, at Gud helbredte hende helt, og siden har hun ikke siddet i rullestol eller haft flere brud. Hendes fulde vidnesbyrd kan man se på YouTube, hvor hun blev interviewet af det kristne tv-program 700Club.
For ca. 20 år siden startede hun tjenesten ’Christian International Europe’, og hun er i netværk med over 200 mennesker i Europa. I det hele taget er det Europa, der ligger hende mest på hjerte. Sharon Stone er oprindeligt fra USA, men flyttede i 1996 til England for at følge sit kald.

Fokus på det profetiske

Arrangørerne fra ’Netværk for Kvinder i Tjeneste’ ser frem til at byde Sharon velkommen til Danmark:
– Sharon Stone glæder sig til at tale til de danske kvinder og betjene med sin profetiske gave, som udfolder sig overbevisende præcist, sundt og kraftfuldt hos hende, lyder det fra formand Hanne Dalgaard. Hun fortsætter:
– Det er vigtigt for os at få klarhed over vort kald, som den profetiske gave tilbyder, men også at få åbenbaring om den strategi, man skal benytte for at få et gennembrud i de områder, vi er kaldet til at virke i. Det gælder ikke bare i kirken, men også i erhvervslivet.
Fredag aften vil specielt være for kvindelige præster, pastorer og ledere, hvor emnet er: ’Profetisk strategi for gennembrud’.
– Gud vil samle alle ”Deboraerne og Barakerne” til at stå i fælles front og sammen afspejle Guds kirke, profeterer Sharon Stone.
Ud over undervisning vil Sharon også dele sin profetiske indsigt i det, som Gud virker i disse år.
– Det er nødvendigt og godt at kende sin egen kaldelse, men uden at den kobler sig ind på Guds vilje for denne tid, kommer vor tjeneste ikke ind i sin fulde bestemmelse i forhold til, hvordan den udvikler sig. Faren ved ikke at kende Guds profetiske vilje for tiden er, at vor tjeneste kan stå i fare for at miste fokus og retning og derved miste momentum, pointerer Hanne Dalgaard før konferencen.

Dr. Sharon Stone har været i Danmark op til flere gange. Første gang var ved en konference i Pinsekirken i Århus 2007.
Lisbeth Thomsen