EFTERSKOLER
Renovering på Rudehøj

Sommerens sol giver smil og velvære – sensommeren har ladet smilet blive på læberne på Rudehøj Efterskole syd for Århus.
– Vi er startet endnu et skoleår med fuldt elevhold, hvor 90 livsfriske elever har haft en fantastisk første måned. Dejligt vejr, godt humør og berigende efterskoleoplevelser fra dag 1, fortæller skolens lærere.
– Til dette års skolestart har vi renoveret skolens gårdmiljø. Det bar tidligere præg af det nedlagte vandforskningscenter, men er i dag forvandlet til et aktivt og attraktivt efterskolemiljø, som fremmer elevernes aktive muligheder i undervisningen og særligt i fritiden.
Vi har etableret en stor multibane på asfalt med fodboldmål, hockeymål og basketkurve. I det store grønne græsmiljø er der hængekøjer, grill, hæng-ud-områder samt en fuldvoksen beachvolleybane, som trækker elever og lærere på banen i den smilende sensommersol.
Vi har fået skabt et gårdmiljø med aktivitetsmuligheder i dag- og aftentimerne, som beriger det samlende efterskoleliv og miljø på Rudehøj Efterskole.