EFTERSKOLER
Sydvestjyllands Efterskole er ude at rejse

Det bliver noget af en rejseuge for eleverne på Sydvestjyllands Efterskole, når de i uge 38 tager af sted for at besøge tre vidt forskellige steder i verden.
For 9. årgang bliver det en forholdsvis traditionel tur til København, hvor hovedstadens puls og kultur skal opleves. I samme uge tager skolens 10 . årgang til Estland, hvor et udvekslingsprojekt støttet af Nordisk Ministerråd skal søsættes. De danske elever skal bo hos og arbejde sammen med eleverne fra en estisk gymnasieklasse, som til foråret kommer til Danmark for at gengælde besøget.
Endelig skal en mindre grupper bestående af to elever og to lærere til Nepal for at opleve Sydvestjyllands Efterskoles nye Ydre Missions-projekt på nærmeste hold. Det drejer sig projektet ”Tamiasia”, som er knyttet til Jobmission og Nicolaj Wibe Nielsen. Støtten kommer til at gå til børn i slumskoler og ofre for kvindehandel i Kathmandu. I uge 38 får de to elever og lærerne Ingrid Jacobsen og Bente Kruse altså mulighed for at opleve projektet helt tæt på.